Δοξα Σωστη – Σπαρτακος Αγιων Θεοδωρων 0-0 (+Gallery)

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ απο το παιχνίδι Δόξα Σώστη - Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων για την 2η αγωνιστική της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης

Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια  για την 2η αγωνιστική  της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης  στο δημοτικό γήπεδο του Σώστη  ΄΄Ευάγγελος Αρβανιτίδης΄΄η γηπεδούχος Δόξα με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα μετά από ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι.
Περίπου 70 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι και σίγουρα δεν έφυγαν ικανοποιημένοι από το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες.
Θα λέγαμε ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος μετά από το πρώτο δεκαπεντάλεπτο η Δόξα Σώστη πίεζε συνεχώς έχοντας μια ανούσια υπεροχή χωρίς να απηλήσει ουσιαστικά την εστία του Σπάρτακου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπάρτακος ήταν αυτός που είχε την υπεροχή χάνοντας μάλιστα την πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα με τον  Καπετάνο στο 73΄.  
Οι φάσεις του αγώνα
Τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα κύλισαν  χωρίς κάτι το ουσιαστικό καθώς οι δύο ομάδες αρκέστηκαν κυρίως σε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο με παιχνίδι κάντρου.
Στο 16΄για την Δόξα ο Σιόζιος εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά με τον τερματοφύλακα Παπαδογιωργάκη να απομακρύνει με γροθιές.
Στο 26΄και πάλι για τους γηπεδούχους από κόρνερ του Σιόζιου ο Ανδρίκου έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν αδύναμη και έφυγε άουτ.
 Στο 29΄για την ομάδα του Σώστη ο Παπουτσής λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα καλό δυνατό σουτ που κατέληξε άουτ.
Στο 39΄ο Σιόζιος για την Δόξα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχές αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο Παπαδογιωργάκης.  
Στο αμέσως επόμενο λεπτό πάντα για τους γηπεδούχους ο Σιόζιος από δεξιά έβγαλε μια σέντρα σουτ προς τον Μουρτοπάλλα αλλά μπλόκαρε την μπάλα ο Παπαδογιωργάκης.  
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο μέρος όπως προαναφέραμε  ο Σπάρτακος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας για  πρώτη φορά στο ματς στο 50΄όταν ο Πασαλίδης λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Δόξας έπιασε ένα καλό σουτ που κατέληξε άουτ.
Στο 62΄για την Δόξα από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Σπάρτακου ο Ανδρίκου έπιασε ένα καλό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδογιωργάκη.
Στο 73΄θα σημειωθεί η πιο αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα για τον Σπάρτακο.
Από αριστερά ο  Τσιφίδας θα βγει τετ α τετ με τον Χατζηισαάκ θα τον περάσει και θα πασάρει στον Καπετάνο που μόνος του με την εστία θα σουτάρει αλλά ο Τέφος πριν η μπάλα περάσει την γραμμή θα διώξει σωτηρία αποσοβώντας το 0-1.
Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει  στους γηπεδούχους όταν μετά από προσπάθεια του Βλασσόπουλου και κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Ανδρίκου που στην κίνηση έπιασε το σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο Παπαδογιωργάκης μπλόκαρε την μπάλα.
Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με την Δόξα Σώστη να παραμένει αήττητη και τον Σπάρτακο να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Σώστη (Καμενίδης): Χατζηισαάκ, Κελεσίδης, Τέφος, Κυπαρισσούδης, Λάβδας, Παπουτσής, Μουρτοπάλλας (46΄Βλασσόπουλος), Μουσταφά, Ανδρίκου, Σιόζιος (63΄Καλοδυμίδης), Βαϊόπουλος.
 
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Μπαχαρίδης): Παπαδογιωργάκης, Πασαλίδης Σ., Χαρταλάκης, Κουτσουκανίδης, Myrtezai, Σεφέρης, Πασαλίδης Γ., Φίλων (53΄Παλπάνης), Γκέγκας (59΄Τσιφίδας), Κατσαρός, Καπετάνος.
Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι               κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.