Δοξα Προσκυνητων-Ορφεας Ξανθης 1-2 (+Gallery & Video)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το παιχνίδι Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Ξάνθης για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής

Το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου  στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης διεξήχθη το ντέρμπι μεταξύ  Δόξας Προσκυνητών και του Ορφέας Ξάνθης στα πλαίσια της εξ αναβολής   14ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής κατηγορίας .
Μετά από ανατροπή νικητές αναδείχτηκαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 1-2.
Στο πρώτο μέρος στα πρώτα 30 λεπτά  ομάδα των Προσκυνητών ήταν καλύτερη και  προηγήθηκε με κεφαλιά του Κατσαρού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με την ομάδα των Προσκυνητών .
Ο Ορφέας μετά το 30΄ ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 40΄  ισοφάρισε με τέρμα του Ξαντικίδη.  
Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας ήταν σαφώς καλύτερος και έφτασε δίκαια στην ανατροπή  με τέρμα που πέτυχε ο Λαζαρίδης στο 83΄.
 
Οι φάσεις του αγώνα.
Η Δόξα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην  πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία  όταν στο 7ο λεπτό μετά από πλάγιο άουτ του Μόσχου η άμυνα  του Ορφέα αδράνησε, ο Κατσαρος έκανε την γυριστή κεφαλιά και παρά την απόκρουση του Ρούφου η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην κατέληξε  στα δίχτυα.
Στο 18΄και πάλι ο Κατσαρός εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά σε ετοιμότητα ο Ρούφος μπλόκαρε την μπάλα.  
Στο 37΄οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν  έντονα για ένα πέναλτι όταν ο  Μαυρόπουλος έβγαλε μια ωραία μπαλιά για τον Καραγκιόζη αυτός κοντραρίστηκε με τον Περτσά που έκανε έξοδο , ο παίχτης του Ορφέα έπεσε κάτω με τον διαιτητή κ.Γεωργιτσόπουλο να δείχνει παίζεται .
Στο 40΄ ο Ορφέας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια.
Μετά από γύρισμα του Τορομανιδη στον Καραγκιόζη, αυτός έσπασε την μπάλα στην μικρή περιοχή και από κοντά ο Ξαντικίδης  με προβολή έκανε το 1-1 το οποίο ήταν σκορ ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας μπήκε πιο δυνατά και απείλησε το 52 όταν μετά από μπαλιά του Μουμίνογλου ο Τορομανίδης έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Περτσά.
Στο 71΄μετά από μια φάση διαρκείας στην μικρή  περιοχή των Προσκυνητών Χίντ και Μουμίνογλου δε μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, σε νέο σουτ του τελευταίου ο Λεφής έδιωξε σχεδόν επάνω στην γραμμή σώζοντας την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ.
Δυστυχώς για τους γηπεδούχους σε αυτήν την φάση τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Περτσάς και αντικαταστάθηκε από τον Αγγελόπουλο.
Στο 80΄για τον Ορφέα ο μετά από μπαλιά του Γ. Καραγκιόζη ο Χίντ έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα της Ξάνθης θα ολοκληρώσει  την ανατροπή  όταν μετά από γύρισμα του Μουμίνογλου ο Λαζαρίδης πλάσαρε από κοντά κάνωντας το 1-2.
Στο 91΄και  ενώ η Δόξα πίεζε για να ισοφαρίσει ο Ορφέας βγήκε σε γρήγορη αντεπίθεση με τον Μουμίνογλου που έκανε το σουτ  με την μπάλα να χτυπάει  στο δοκάρι του Αγγελόπουλου.
 
Διαιτητές: Γεωργιτσόπουλος,Κουβαλακης,Παστιαδης       
                                                                        
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Περτσάς (75’ λ.τ. Αγγελόπουλος), Κελεσίδης, Μόσχος, Λειβαδιώτης, Λέφης, Τρίχας, Δημητριάδης, Κασιώτης, Καμζελάς (59’ Σιδηρόπουλος), Κατσαρός (60’ Ανυφαντάκης), Βάσκος.
 
Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλίλ Χακή, Τορομανίδης (57’ Λαζαρίδης), Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης (46’ Χιντ Ιμέρ), Ξαντινίδης, Καραγκιοζης Γ.(88′ Κατρανίτσας), Μουμίνογλου.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της εξ’ αναβολής 14ης αγωνιστικής
Λαγκαδάς – Α.Ο. Καρδίας 2-1
Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 1-2
Καμπανιακός – Μακεδονικός Φούφα1-0
Νέστος Χρυσούπολης – Καβάλα 3-2
Δόξα Δράμας – Νάουσα 3-0
Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 7-0
Εορδαϊκός – Αλμωπός Αριδαίας (29/1)
Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς
 
Η Βαθμολογία
1. Απόλλων Καλαμαριάς 33 (34-10)
2. ΑΠΕ Λαγκαδά 31 (20-9)
3. Δόξα Δράμας 30 (32-9)
4. Νέστος Χρυσούπολης 24 (18-12)
5. Ορφέας Ξάνθης 21 (13-11)
6. Καμπανιακός 17 (14-17)
7. Απόλλων Παραλιμνίου 16 (18-10)
8. Νάουσα 16 (13-15)
9. ΑΟ Καρδίας 15 (17-17)
10. Μακεδονικός Φούφα 15 (11-13)
11. Καβάλα 14 (19-18)
12. Αλμωπός Αριδαίας (13) 14 (10-17)
13. Δόξα Προσκυνητών 8 (9-22)
14. Εορδαϊκός (12) 7 (12-28)
—————————————-
15. ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 5 (4-30)

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.