Δοξα Προσκυνητων – Δοξα Δραμας 0-0 (+Gallery)

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες και δηλώσεις απο το παιχνίδι Δόξα Προσκυνητών Δόξα Δράμας για την 2η αγωνιστική της Γ΄Εθνκής

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής απέσπασε η Δόξα Προσκυνητών που ήρθε ισόπαλη στο Δ.Α.Κ Κομοτηνής 0-0 με την ιστορική Δόξα Δράμας.
Η ομάδα του Γιάννη Κλειτσιώτη απέφυγε τα λάθη της πρεμιέρας απέναντι στην Καβάλα και με άμυνα για  σεμινάριο κατάφερε και πήρε έναν χρυσό βαθμό.
Η ομάδα της Δράμας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχασε κλασικές ευκαιρίες  για να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.
Η Δόξα Προσκυνητών ήταν επικίνδυνη  κυρίως με αντεπιθέσεις όπου θα μπορούσε μα πετύχει  ένα τέρμα.

Ο κόσμος στο πλευρό της Δόξας Προσκυνητών.
Περίπου 1000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. και υποστήριξαν την προσπάθεια της ομάδας των Προσκυνητών.
Στο πέταλο των φιλοξενούμενων παρά τα όσα ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα  ότι θα έρθουν 1000 άτομα, βρέθηκαν  τελικά περίπου  100 φίλοι της Δόξας από την Δράμα που στο τέλος έφυγαν απογοητευμένοι από την ισοπαλία.

Οι φάσεις του αγώνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Δόξα Δράμας να χάνει την πρώτη της ευκαιρία στο 10΄ όταν ο Καρλόπουλος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 27΄και πάλι ο Καρλόπουλος για τους φιλοξενούμενους μέσα από την μεγάλη περιοχή του Περτσά  έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν για πρώτη φορά  όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Βάσκου ο οποίος βρήκε τον Εμρέ που έκανε το σουτ αλλά έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Προσκυνητών  ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα και στο 53΄ο Βάσκος με ωραία μπαλιά θα βρει τον Εμρέ αλλά το σουτ του θα μπλοκάρει ο Σικαλιάς.
Ο  ίδιος παίχτης στο 55΄είδε εκτός εστίας τον Σικαλιά, αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά ο πορτιέρο της Δράμας με τα δάχτυλα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 56΄για την Δόξα Δράμας  ο Καρλόπουλος μόνος του απέναντι στον Περτσά θα πιάσει ένα μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 53΄ο πρώην παίχτης του Πανθρακικού ο Ιγκόρ θα περάσει στο παιχνίδι και στο 60΄θα βρεθεί τετ α τετ με τον Περτσά αλλά το σουτ θα αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας των Προσκυνητών.
Στο 67΄υποδειγματική  αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Σιδηρόπουλος από δεξιά έδωσε στον Βάσκο αυτός έδωσε ωραία κάθετη στον Εμρέ αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Σικαλιάς.
Στο 74΄για τους μαυραετούς ο Κουρτετσιώτης έβγαλε ωραία σέντρα ο Ιγκόρ έπιασε την κεφαλιά με τον Περτσά να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.
Στο 78΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους ο Σουάνης από αριστερά προσπάθησε να περάσι την μπάλα πάνω από τον Περτσά και να τον πλασάρει χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Στα εναπομείναντα  λεπτά η Δόξα Δράμας πίεζε συνεχώς χωρίς όμως να πετύχει κάτι το ουσιαστικό και το 0-0 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Τσαπάρα βρήκε τους παίχτες των Προσκυνητών να πανηγυρίζουν για αυτή την σημαντική ισοπαλία και τον κόσμο να τους χειροκροτεί δίκαια για την προσπάθεια τους.

Διαιτητές: Τσαπάρας , Σάββας, Κρυωνάς  του συνδέσμου Σερρών.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Περτσάς, Σιδηρόπουλος (88 ΄Δημητριάδης), Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας, Εμρέ Μεμέτ (80΄ Θωμάς), Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης, Γιαννακιτσίδης (87΄ Μόσχος).

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.