Δοξα Προσκυνητων – Α.Ο. Καρδιας 1-2 (+Gallery & Video)

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες και δηλώσεις από το παιχνίδι Δόξα Προσκυνητών - Α.Ο. Καρδίας για την 12η αγωνιστική της Γ΄εθνικής.

Για την 12η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ΄εθνικής η Δόξα Προσκυνητών  στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον ΑΟ Καρδίας και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η Δόξα ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Κλή στο 18΄ωστόσο μέσα σε 8 λεπτά βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρματα των Χαρίση και Κωνσταντινίδη.
Έντονα είναι τα παράπονα από την Δόξα  Προσκυνητών για την διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου και των βοηθών Καραϊσκο   και Εμπλιούκ  ο οποίος ακύρωσε γκολ  του Κίτσου για τους γηπεδούχους ως οφσάιντ στο 15ο λεπτό.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι όπου ανάμεσα τους ήταν και 10 υποστηρικτές του Α.Ο. Καρδίας.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας από το πρώτο λεπτό και στο 15΄θα σημειώσει γκολ με κεφαλιά του Κίτσου το οποίο όμως θα ακυρωθεί ως οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας των Προσκυνητών αλλά και της κερκίδας.
Στο 17΄ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο  Χαρίσης έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον Περτσά να αποκρούει εντυπωσιακά και την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Δόξα θα ανοίξει το σκορ με ωραίο και ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής του Κλή.
Η Χρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ καθώς στο 20 ο ΑΟ Καρδίας θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Χαρίση από τον Κίτσο.
Ο Χαρίσης που κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-1.
Στο 26΄η Καρδία θα κάνει την ανατροπή και θα πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν από δεξιά ο Χρίσης εκτέλεσε φάουλ ο Κωνσταντινίδης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-2.
Στο 36΄και πάλι  για τους φιλοξενούμενους ο Κωνσταντινίδης έπιασε ένα καλό σουτ αλλά ο Περτσάς απέκρουσε με το ένα χέρι την μπάλα.
Στο 43΄για την Δόξα ο Τρίχας εκτέλεσε πλάγιο άουτ προς την περιοχή της Καρδίας,  ο Λεφής πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Βάσκος έκανε νέα γυριστή κεφαλιά αλλά λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
 
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα μπήκε πιο δυνατά απειλώντας για πρώτη φορά στο 46΄όταν ο Κλής με ωραία σέντρα βρήκε τον Βάσκο, αυτός έκανε ένα σουτ το οποίο κοντράρισε στα σώματα και στην επαναφορά της μπάλας ο Εμρέ από καλή θέση έπιασε νέο σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Στο 48΄και πάλι για τους γηπεδούχους ο Κελεσίδης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Βάσκο αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό έφυγε άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σφέτσου.
Στο 59΄για τους Προσκυνητές ο Φραγανίδης εκτέλεσε φάουλ από την μικρή περιοχή ο Λεφής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σφέτσου.
Στο 64΄για την Καρδία από λάθος της άμυνας τον Προσκυνητών ο Αγτζίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Στο 73΄ο Εμρέ για την Δόξα έπιασε ένα καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο μπλόκαρε ο Σφέτσος.
Στο 84΄ για τους γηπεδούχους  μετά από διώξιμο των αμυντικών της Καρδίας η μπάλα στρώθηκε στον ερίφη αλλά το δυνατό σουτ που έπιασε  έφυγε ψηλά άουτ.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα καθώς μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν σημειώθηκε κάτι το ουσιαστικό και έτσι το 1-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Δόξα Προσκυνητών (Κλειτσιώτης): Περτσάς, Κελεσίδης, Μόσχος (68΄Μανδύλας), Κίτσος, Λεφής (80΄Σερίφης), Τρίχας,  Εμρέ Μεμέτ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλής, Δημητριάδης
Α.Ο. Καρδίας (Αλεξόπουλος):  Σφέτσος, Αγτζίδης, (77΄Μήτσιος), Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ.,             Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Μακρής, Κωνσταντινίδης, Χαρίσης (90΄Αθανασιάδης), Προσκυνητόπουλος (83΄Στεφανίδης)

Αναλυτικά  τα αποτελέσματα  της 12ης αγωνιστικής
Δόξα Προσκυνητών-ΑΟ Καρδίας  1-2
Εορδαϊκος-Απόλλων Καλαμαριάς  1-7
Καμπανιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά  0-3
Νέστος Χρυσούπολης-Ορφέας Ξάνθης 
Δόξα Δράμας-Αλμωπός Αριδαίας  3-0
ΦΑΣ Νάουσα-Μακεδονικός Φούφα  1-0
Καβάλα-ΑΕ Ποντίων  Βατόλακκου  1-0
 
Η Βαθμολογία μετά από 12 αγωνιστικές
1. Απόλλων Καλαμαριάς 27 (29-9)*
2. ΑΠΕ Λαγκαδά 25 (17-8)*
3. Δόξα Δράμας 24 (26-9)*
4. Νέστος Χρυσούπολης 20 (15-10)*
5. Ορφέας Ξάνθης 17 (11-10)*
6. ΑΟ Καρδίας 15 (12-14)
7. Μακεδονικός Φούφα 14 (11-12)*
8.Αλμωπός Αριδαίας 14 (10-14)*
9.  Καβάλα 14 (17-12)*
10. Καμπανιακός 13 (13-17)*
11. Νάουσα 13 (10-12)*
12. Απόλλων Παραλιμνίου 10 (9-10)
13. Δόξα Προσκυνητών 8 (7-19)*
14. Εορδαϊκός 7 (12-28)
15. ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 5 (4-20)*
 
* Οι ομάδες Δόξα Δράμας, Καβάλα, Ορφέας Ξάνθης, Αλμωπός Αριδαίας, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, Νέστος Χρυσούπολης, Νάουσα, Καμπανιακός, Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικός Φούφα και Λαγκαδάς έχουν κάνει το ρεπό τους
 
Η επόμενη 13η αγωνιστική
Α.Π.Ε. Λαγκαδά – Δόξα Προσκυνητών
ΑΕ Ποντίων – Δόξα Δράμας
Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Παραλιμνίου
ΑΟ Καρδίας – Απόλλων Καλαμαριάς
ΑΟ Καβάλα – Νάουσα
Μακεδονικός Φούφας – Νέστος Χρυσούπολης
Ορφέας Ξάνθης – Καμπανιακός

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.