Δοξα Νεου Σιδηροχωριου – Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου 2-0 (+Gallery)

Πήρε το ντέρμπι με τον Ίασμο και έβαλε "φωτιά" στα Play Off η Δόξα

Στο ντέρμπι της πρεμιέρας των Play Off της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε με 2-0 του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και τον έπιασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βάζοντας με το καλημέρα φωτιά στον υποόμιλο για την άνοδο στην Γ΄εθνική.
 
Οι περίπου 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου ΄΄Ιωάννης Στράντζαλης΄΄ παρακολούθησαν σε γενικές γραμμές ένα μέτριο παιχνίδι καθώς το άγχος για την νίκη επηρέασε τις δύο ομάδες και αυτό αποτυπώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν περισσότερο πάθος και πήραν δίκαια την νίκη.
Από την άλλη για τον  Μέγα Αλέξανδρο η απουσία του Μυστρίδη ήταν εμφανής, η ομάδα του Ιάσμου δεν παρουσίασε τίποτα το αξιόλογο μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς οι ευκαιρίες και οι καλές φάσεις που δημιούργησε στα καρέ της Δόξας ήταν μηδαμινές .
Η Δόξα προηγήθηκε στο 32΄με τον Χατζήπαπα και ο Γαϊδας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 72΄.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν για πρώτη φορά στο 4΄όταν μετά από μπαλιά του Γάϊδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κόσιης έπιασε με την μία ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κορωνάκη.
Η Δόξα στο 32΄θα ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα του Αλεξακούδη ο Χατζήπαπας έπιασε ένα γεμάτο βον πλανέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κορωνάκη για το 1-0.

Ο σκόρερ μαζί με τον συμπαίχτη του Μαυράκη πανηγύρισαν το γκολ χαιρετώντας στρατιωτικά της Ελληνική και Κυπριακή σημαία που βρίσκονται στην είσοδο του γηπέδου του Νέου Σιδηροχωρίου.

Στο 37΄και πάλι για την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου από μια φάση που ξεκίνησε από το κέντρο, ο πεσμένος Πανουργιάς πάσαρε στον  Κόσιη αυτός έπαιξε το ένα δύο με τον Χατζήπαπα, ο πρώτος έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
 
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ήταν αυτή που απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54΄όταν μετά από σέντρα του Χατζήπαπα από αριστερά η μπάλα πήγε στον Πανουργιά που από καλή θέση έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Χουσείν Σαλήμ και κατέληξε κόρνερ.
Στο 68΄για την Δόξα ο Πανουργιάς μετά από ωραία προσπάθεια πέρασε 2 αμυντικούς του Ιάσμου, προσπάθησε να περάσει και τον Κορωνάκη, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και απομακρύνθηκε.
Στο 74΄οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν μετά από σέντρα του Χατζήπαπα από δεξιά ο Γάϊδας με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή του Ιάσμου θα κάνει το 2-0 κάτω από ξέφρενους πανηγυρισμούς.

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Τουρασανίδης, Αλεξακούδης, Πλασταράς (75΄Ταβασίδης) , Αμοιρόπουλος(83΄Γιαννακίδης), Κόσιης, Γαίδας, Πανουργιάς (70΄Παππούς), Χατζήπαπα,Μαυράκης
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (ΑΪβάζης): Κορωνάκης, Ζαχαρόπουλος, Πενόπουλος (41΄Ιμπίς Ριτβάν), Χουσειν Σαλήμ, Μπενέκος(78΄Μπιλμπίλης), Χατζητουλούσης, Γιαννακιτσίδης, Μπίμπαση (46΄Γκιρετλή Ναζήμ), Γρίβας, Αντωνιάδης, Βιόπουλος

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.