Δοξα Νεου Σιδηροχωριου-Δοξα Γρατινης 1-1 (+Gallery)

Ισοπαλία χωρίς κόστος για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Για την 7η αγωνιστική των Play Off η πρωτοπόρος Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο γήπεδο της με αντίπαλο την Δόξα Γρατινής.
Παρά το στραβοπάτημα, η ισοπαλία αυτή δεν στοίχησε στην ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος  Ιάσμου ηττήθηκε στις Σάπες από την Ελπίδα και έτσι η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε κατά έναν βαθμό, στους πέντε.
Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν  καλές  ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά η ατυχία, τα δοκάρια  και ο τερματοφύλακας της Γρατινής Ταουσάν που ήταν σε μεγάλη μέρα δεν τις  το επέτρεψαν.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 67΄ με τον Δαλή Ισμαήλ και ο Αλεξακούδης στο 89΄χάρησε στο Νέο Σιδηροχώρι τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η Δόξα Γρατινής για άλλο ένα παιχνίδι  ήταν μαχητική, έπαιξε στα ίσια  με καλή αμυντική γραμμή που δυσκόλεψε αρκετά τους επιθετικούς του Νέου Σιδηροχωρίου.
Έντονα είναι τα παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία του κ. Γκράνα κυρίως για την φάση του 28΄ που απέβαλε τον Πλασταρά με απευθείας κόκκινη κάρτα για τράβηγμα στον Τσιπλακίδη.
Οι άνθρωποι της ομάδας του Νέου Σιδηροχωρίου υποστηρίζουν πως το σφύριγμα έπρεπε να δοθεί ανάποδα καθώς στην αρχή της φάσης ο Τσιπλακίδης με το χέρι του έσπρωχνε τον Πλασταρά. 
 
Οι φάσεις του αγώνα
Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο 3΄όταν ο Κυριακόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πλασταρά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του απέναντι στον Βασιλείου έφυγε  λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου.
Η απάντηση του Νέου Σιδηροχωρίου ήταν άμεση αλλά το πλασέ του Μαυράκη έφυγε άουτ και το σουτ του Κόσιη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ταουσάν.
Στο 25΄άλλη μια καλή στιγμή για την γηπεδούχο Δόξα, ο Μαυράκης βρήκε ωραία μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Γιαννακίδη αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.
Στο 28΄θα σημειωθεί η φάση που πυροδότησε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων του Νέου Σιδηροχωρίου.
Ο διαιτητής κ. Γκράνας απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Πλασταρά για τράβηγμα επάνω στον Τσιπλακίδη.
Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν άμεση αλλά το σουτ από πλάγια του Κόσιη χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι του Ταουσάν.
Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 45΄μετά από κόρνερ του Κόσιη ο Μαυράκης πήρε την δεύτερη κεφαλιά αλλά ο Ταουσάν εξ επαφής εντυπωσιακά απέκρουσε την μπάλα.
 
Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώνεται στο 65΄όταν ο Μαυράκης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Γρατινής Ταουσάν απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 67΄οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Δαλή Ισμαήλ είδε τον τερματοφύλακα Βασιλείου λανθασμένα  εκτός εστίας και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το  0-1 για την ομάδα του. 

Στο 73΄θα χαθεί διπλή ευκαιρία για την ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου όταν από κόρνερ του Μαυράκη ο Αλεξακούδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Χατζήπαπα από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 89΄θα έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους  όταν από κόρνερ του Κόσιη ο Αλξεκούδης πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Βασιλείου, Χατζήπαπα(Αμοιρόπουλος), Τουρασανίδης(Αλεξακούδης), Αγγέλης,Πλασταράς, Ντεμερτζίδης, Κόσιης, Ανδρέου, Δανίδης, Γιαννακίδης(Γάιδας), Μαυράκης
 
Δόξα Γρατινής (Μπόζης): Ταουσάν, Μαγκούτας, Τάτσιος, Τρέσαλος, Παπαδόπουλος, Κακουλίδης, Τσιπλακίδης(Βασιλείου),Σερίφης, Μυλωθρος,Κυριακόπουλος, Δαλή Ισμαήλ(Μπόζης)

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.