Αστερας Αιγειρου – ΠΑΟΚ Κοσμιου 0-2 (Φιλικο παιχνιδι).

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ απο το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ του Αστέρα Αιγείρου και του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Μήνυμα ανθρωπιάς, έστειλαν  Αστέρας Αιγείρου και ΠΑΟΚ Κοσμίου  στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ όπισθεν του Ραδιοφωνικού σταθμού.
Το φιλικό παιχνίδι που ήταν μια πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας της Αιγείρου διεξήχθη με σκοπό να μαζευτούν κάποια χρήματα  για την  οικογένεια ενός εξάχρονου αγοριού, το οποίο πάσχει από εγκεφαλική και κινητική αναπηρία, με σκοπό την άμεση μετάβασή του  στη Ρωσία  για  να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία.
Μπορεί ο κόσμος που παρακολούθησε το παιχνίδι  να μην ήταν αρκετός ωστόσο το ποσό που μαζεύτηκε ήταν ικανοποιητικό καθώς αυτοί που  βρέθηκαν στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού αγόρασαν και εισιτήριο για τους συγγενείς ή τους φίλους τους που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι για την ιστορία ο ΠΑΟΚ Κοσμίου επικράτησε του Αστέρα Αιγείρου με σκορ 0-2.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Αμέτ Ερκάν με ωραίο πλασέ στο 13΄και ο Σεϊδάν Μαμούτ με μονοκόμματο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 70΄.
 
Ευχαριστήριο από τον Αστέρα Αιγείρου
Η διοίκηση της ομάδας της Αιγείρου ευχαριστεί την ΕΠΣ Θράκης, τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που διέθεσαν  το γήπεδο για την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού και τους διαιτητές της αναμέτρησης .
Επίσης τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που αποδέχθηκε το αίτημα για την συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα.
Τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ροδόπης, τον πρόεδρο του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων κ. Δεληγκιόζη , τον πρόεδρο της Δόξας Προσκυνητών κ. Λιάγκη και τον κ. Κυριάζη από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για το σημαντικό ποσό που διέθεσαν καθώς και τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο. 
 
Διαιτητές: Ρόϊδος, Τζιότζιος, Καρακασίδης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :
Αστέρας Αιγείρου (Κωνσταντινίδης): Γκότσιος, Καρασταύρου, Πέντας, Ρόϊδος, Ραμαντάνης, Γεωργίου, Ζούκας, Τροκάνας, Σαμπαντικάκης, Γιαννάκου, Στυλιανίδης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Δημάκης, Πολυυμένωφ, Ανδρέου, Χαμουζας, Κεχαγιάς, Παπαδόπουλος, Γκορσίλας, Παπανικολάου Χ., Παπανικολάου Α.
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δίγκας): Μπουτσακτσή, Πότσης, Γιαπρακτσής, Ζουμπιάδης, Ταμάμης, Κυπιρτόγλου, Μορφακίδης, Ξενάκης, Ερκάν, Φλέγγας, Μιχαλακέλης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνιστηκαν οι: Δίγκας, Μαμούτ, Καλατζής, Τζουμάνης.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι
κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.