Αντεξε μονο ενα ημιχρονο η Δοξα (+Gallery + Video)

Δόξα Προσκυνητών - Απόλλων Καλαμαριάς 0-4

Βαριά ήττα με 0-4  από τον Απόλλων Καλαμαριάς γνώρισε στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης η Δόξα Προσκυνητών στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Γ΄εθνικής.
Σχεδόν όλο το  παιχνίδι διεξήχθη κάτω από βροχή και σε έναν κακό και πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών καθώς σε πολλά σημεία κολλούσε η μπάλα.

Παρά το κακό καιρό περίπου 100 φίλαθλοι   παρακολούθησαν το παιχνίδι, 60 από τους οποίος ήταν φίλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς που ταξίδεψαν με δύο  λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο εκνευρισμός από το 0-0 που ήταν σε εκείνο το χρονικό σημείο το σκορ έφερε γκρίνια στην κερκίδα και οι φίλοι του Απόλλωνα επιτέθηκαν φραστικά σε Κομοτηναίους φιλάθλους .

Να τονίσουμε πως στο γήπεδο υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη  για να μην δημιουργηθούν επεισόδια.
 
Αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο προπονητής του Απόλλων Καλαμαριάς Δημήτρης Καλαϊτζίδης ο οποίος σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν προκλητικός και ειρωνικός με τους παίχτες της Δόξας  αντιδρούσε έντονα και έβριζε συνεχώς τις αποφάσεις και τον ίδιο τον διαιτητή κ. Κυριαζίδη.
Μάλιστα με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου ο κ. Καλαιτζϊδης  επιτέθηκε φραστικά στον αρχηγό της Δόξας Προσκυνητών  Τρίχα και στον ποδοσφαιριστή Δημητριάδη και κατόπιν μαινόμενος  μαζί με τους μπράβους του  επιτέθηκε και στον διαιτητή κ. Κυριαζίδη.
Με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκε και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.
 
Αγωνιστικά η  Δόξα Προσκυνητών ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος όπου δυσκόλεψε πολύ τους φιλοξενούμενους και μάλιστα είχε και ευκαιρίες για να πετύχει  κάποιο τέρμα.
Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων πέτυχε ένα γρήγορο γκολ στο 46΄με τον Καλαϊτζίδη και κάπου εκεί τελείωσαν όλα για την Δόξα.
Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Χασομέρη, Πόποβιτς και  Ν' Λουντούλου.
 
Οι φάσεις του αγώνα:
Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκει στην Δόξα όταν ο Κατσαρός με ωραία προσπάθεια έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μένκα.
Στο 10΄για τον Απόλλων  μετά από φάουλ του Πόποβιτς  και απομάκρυνση των αμυντικών η μπάλα στρώθηκε στον Γεωργιάδη αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
Στο 31΄για την Δόξα μετά από σέντρα του Τρίχα ο Βάσκος άφησε την μπάλα για τον επερχόμενο Κατσαρό αλλά του σουτ μπλόκαρε ο Μένκα.
Στο 34΄και πάλι για τους γηπεδούχους ο Κεϊτά πήρε την μπάλα λίγο επάνω από το κέντρο και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Μένκα εντυπωσιακά να αποκρούσει σε κόρνερ.

Σε δύο λεπτά  ο Απόλλων είχε δύο καλές φάσεις να ανοίξει το σκορ.
Στο 40΄ ο Ν' Λουντούλου με ωραία κάθετη έβγαλε τετ α τετ τον Συμελίδη αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και έφυγε άουτ  και στο 42΄ μετά από σέντρα του Συμελίδη ο Ν' Λουντούλου με την μία έκανε το σουτ το οποίο έφυγε άουτ.
Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκει στην Δόξα όταν ο Κατσαρός έβγαλε ωραία αριστερά στον Βάσκο αυτός από καλή θέση καθυστέρησε και το σουτ του κόντραρε στον Καλαϊτζίδη και έφυγε κόρνερ.
 
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ όταν μετά από κόρνερ η μπάλα κόλλησε στο νερό,  ο Καλογέρης πεσμένος έστρωσε την μπάλα στον Καλαϊτζίδη που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου  Αγγελόπουλου κάνοντας το 0-1.
Σε αυτήν την φάση οι παίχτες της Δόξας διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Στο 58΄ο Απόλλων θα πετύχει και δεύτερο γκολ, από δεξιά ο Γεωργιάδης έβγαλε ωραία σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο πρώην παίχτης του Πανθρακικού Δημήτρης Χασομέρης με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-2.
Στο 64΄και 79΄οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλά σουτ με τους Πόποβιτς  που έφυγε άουτ και τετ α τετ του  Ν' Λουντούλου που μπλόκαρε το Αγγελόπουλος.
Στο 82΄ ο Πόποβιτς θα εκμεταλλευτεί το λάθος των αμυντικών της Δόξας και  με εξουδετερωμένο τον Αγγελόπουλο δεν θα δυσκολευτεί με ωραίο πλασέ να κάνει το 0-3.
Στο 86΄ ο Απόλλων θα πετύχει και τέταρτο γκολ , ο Χατζηδημητρίου έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ν' Λουντούλου που από κοντά δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Δόξα Προσκυνητών (Πουρλιάκας): Αγγελόπουλος, Δημητριάδης, Κελεσίδης, Λειβαδιώτης, Λεφής, Τρίχας (88΄Ανυφαντάκης), Ιωαννίδης (75΄Κασιώτης), Αλής, Κεϊτά, Βάσκος, Κατσαρός
 
Απόλλων Καλαμαριάς (Καλαϊτζίδης): Μένκα, Αμαραντίδης, Φάμπιο, Χασομέρης, Καλαιτζιδης, Καπίας, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου, Πόποβιτς (895΄Χατζηδημητρίου)
 
Αναλυτικά  τα αποτελέσματα  της  20ης Αγωνιστικής
Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Καλαμαριάς 0-4
ΑΠΕ Λαγκαδά – Εορδαϊκός 3-1
Αλμωπός Αριδαίας – Νέστος Χρυσούπολης 1-2
Καβάλα – ΑΟ Καρδίας 0-0
Μακεδονικός Φούφας – Δόξα Δράμας 0-2
Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0
 
Η Βαθμολογία
1. Δόξα Δράμας 45 (46-11)
2. Απόλλων Καλαμαριάς 43 (45-12)
3. ΑΠΕ Λαγκαδά 37 (25-14)
4. Νέστος Χρυσούπολης 30 (21-23)
5. Ορφέας Ξάνθης 24 (14-16)
6. Νάουσα 24 (20-18)
7. Καβάλα 23 (26-20)
8. Απόλλων Παραλιμνίου 23 (24-15)
9. Καμπανιακός 23 (21-23)
10. ΑΟ Καρδίας 22 (18-24)
11. Αλμωπός Αριδαίας 20 (17-20)
12. Μακεδονικός Φούφα 20 (15-17)
13. Δόξα Προσκυνητών 14 (15-33)
14. Εορδαϊκός 13 (20-43)
15. ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου (αποχώρησε)
 
Η επόμενη εξ αναβολής 16η αγωνιστική
Α.Π.Ε. Λαγκαδά – Μακεδονικός Φούφας
Δόξα Προσκυνητών – Καβάλα
Εορδαϊκός – Νάουσα
Καμπανιακός – Δόξα Δράμας
Νέστος Χρυσούπολης  – Απόλλων Παραλιμνίου
Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καρδίας

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.