Α.Ο. Μεσουνης – Βιστωνιδα Κοπτερου 1-1 (+Gallery)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες απο το παιχνίδι Α.Ο. Μεσούνης – Βιστωνίδα Κοπτερού για την 9η αγωνιστική της Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης Α.Ο. Μεσούνης και Βιστωνίδα Κοπτερού ήρθαν ισόπαλοι 1-1 παρουσία περίπου τριάντα φιλάθλων.
Αυτή η ισοπαλία ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την Μεσούνη που μετρούσε 8 συνεχόμενες νίκες και πλέον ισοβαθμεί με τον Κομψάτο Πολυάνθου στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς.
Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς το θέαμα ήταν μέτριο με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την Βιστωνίδα να  ανοίγει το σκορ   με τέρμα του Γιαλουρίδη στο 16΄.
Στην επανάληψη η γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζίδη στο 71΄.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Στο 5΄για τους γηπεδούχους ο Σκαμνός έπιασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Στο 7΄πολύ καλή στιγμή για την Μεσούνη μετά από ωραία προσπάθεια ο Μποισα πέρασε τους αμυντικούς του Κοπτερού αλλά το πλασέ  του  απέκρουσε σωτήρια  ο τερματοφύλακας Αρήφ. 
Η πρώτη ευκαιρία για το Κοπτερό σημειώνεται στο 10΄όταν ο Ραμαδάν Σινάν από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Στο 16΄η Βιστωνίδα θα ανοίξει το σκορ όταν από αριστερά ο Αρναούτ Γιουσούφ έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Γιαλουρίδης έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του  Πριτσίδη για το 0-1.
Στο ίδιο λεπτό θα γίνει αναγκαστική αλλαγή για την Μεσούνη , βγήκε ο Μίχος που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και στην θέση του μπήκε ο Κουσανδας.
Στο 22΄για τους γηπεδούχους ο Σταμάτης εκτέλεσε ένα φάουλ ο Σκαμνός έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν αδύναμη και έφυγε άουτ.
Στο 34΄για το Κοπτερό ο Μεχμέτ Αλή Ουμίτ έκανε ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πριτσίδη.
Στο 36΄για την Μεσούνη ο Χατζίδης έκανε την σέντρα ο Κουσανδας έπιασε την κεφαλιά αλλά έφυγε  ψηλά άουτ.
Στο 43΄καλή στιγμή για τους γηπεδούχους λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο Χατζίδης έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον τερματοφύλακα  Αρήφ να αποκρούει με δυσκολία.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.
 
Στο Β΄μέρος η Μεσούνη από το πρώτο λεπτό πίεσε για την ισοφάριση αλλά αυτήν την υπεροχή της δεν μπόρεσε  την μετουσιώσει σε κάτι το ουσιαστικό.
Η πρώτη φορά στο Β΄μέρος που απείλησε την εστία του Αρήφ η Μεσούνη ήταν στο 66΄ όταν ο Κουσανδας έπιασε ένα μακρινό σουτ το οποίο κατέληξε ψηλά άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Χατζίδη στο 69΄.
Στο 71΄οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή  εντός περιοχής του Πεχλιβανόπουλου από τον Βουτσά.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζίδης όπου ευστόχησε κάνοντας το 1-1.
Η Μεσούνη συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή και στο 80΄είχε μια καλή στιγμή όταν ο από δεξιά ο Βασταρδέλης έκανε την σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή ο Πεχλιβανόπουλος έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Αρήφ.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Τσιαβδαρίδη δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες έφυγαν παίρνοντας από έναν βαθμό.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Α.Ο. Μεσούνης : Πριτσίδης, Καρακωστίδης, Σταμάτης, Λυμπερακάκης, Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Μποισα (65΄Πετρίδης), Μίχος (16΄Κουσανδας), Χατζίδης, Βασταρδέλης, Σκαμνός
 
Βιστωνίδα Κοπτερού: Αρήφ, Τομπά Τ., Ντουμπάν Οζάν, Καμήλ Σεβέν, Τομπά Αλτάϊ, Χασάν Ομέρ, Μεχμέτ Αλή Ουμίτ,
Ραμαδάν Σινάν, Γιαλουρίδης, Βουτσάς, Αρναούτ Γιουσούφ

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.