Walk For Freedom
H Α21 και το Europe Direct Κομοτηνής διοργανώνουν το 5ο Διεθνές Walk For Freedom το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή.
Το Walk For Freedom είναι μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.
Το σημείο εκκίνησης είναι στα γραφεία του Europe Direct (Τσανακλή 15) στις 17:00. Από εκεί, θα ξεκινήσουνε στις 17:30 και θα περπατήσουνε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, προς το Ηρώο (Σπαθί), όπου θα τραβήξουνε φωτογραφίες καθώς και βίντεο σε όλη την διαδρομή.
Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!
Για ερωτήσεις σχετικά με το Walk for Freedom στην Κομοτηνή, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] και στο [email protected].
Δηλώσεις συμμετοχής εδώ
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
