Βιβλιοπαρουσιαση «Ο Λυκομπαμπας» του Γιωργου Λυμπερη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή Εν Δράσει», το Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο και οι Εκδόσεις iWrite θα πραγματοποιήσουν την παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του Γιώργου Λυμπέρη με τίτλο «Ο Λυκομπαμπάς». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής. Ο συγγραφέας θα πραγματοποιήσει μια διαδραστική παρουσίαση ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν: η ψυχολόγος- παιδοψυχολόγος, Ιλώνα Ιβανίδου ο εκπαιδευτικός- μουσικός, Κωνσταντίνος Μάμμος και ο εκπαιδευτικός, Σουχά Μεχμέτ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κάνουν και οι μεγάλοι λάθη; Φυσικά! Και οι μπαμπάδες; Εννοείται! Ο γνωστός λύκος των παραμυθιών έγινε μπαμπάς και φοβάται μήπως ο γιος του νιώθει ντροπή για τα καμώματά του. Έτσι αποφα-σίζει να διορθώσει τα λάθη του. Θα τα καταφέρει; Θα τον συγχωρέσουν; Αυτός είναι ο Λυκομπαμπάς. Ένα παραμύθι για την αποδοχή, τη συγχώρεση, τα στερεότυπα αλλά και την αληθινή αγάπη! Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Σε αυτό το βιβλίο μπορείς να διαβάσεις την ιστορία του Λυκομπαμπά, να συζητήσεις τις δραστηριότητες με τους γονείς σου αλλά και να παίξεις κουκλοθέατρο με την ιστορία.

Ο Γιώργος Λυμπέρης

Ο Γιώργος Λυμπέρης μεγάλωσε στο Πολύκαστρο του Ν. Κιλκίς. Σπούδασε θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, συνέχισε τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό του ΕΚΠΑ «Θέατρο και Εκπαίδευση» και είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως θεατρολόγος σε σχολεία της Κομοτηνής και παράλληλα ως εκπαιδευτής ενηλίκων. Συγγραφικά έχει συστηθεί στο κοινό με θεατρικά έργα για παιδιά και ενήλικες. Το πρώτο του παιδικό βιβλίο «Βεν, οι περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.