Το παρκο του Αη Βασιλη στις Σαπες

Από 21 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου θα στηθεί στις Σάπες

Το πάρκο του Αη Βασίλη θα ανοίξει τις πύλες του τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρωνείας Σαπών. Μουσική, «ταξίδια» στις παραδοσιακές γεύσεις, ξωτικά, ξυλοπόδαροι και τόσα άλλα θα συνθέσουν το σκηνικό και των φετινών εκδηλώσεων, προσφέροντας μοναδικές χριστουγεννιάτικές στιγμές στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00
 
Ο Άγιος Βασίλης φτάνει στο πάρκο του, συνοδευόμενος από τη φιλαρμονική του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών για να υποδεχτεί τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους.
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο με τα παραδοσιακά Θρακιώτικα και Ποντιακά Κάλαντα.
Ο Άγιος Βασίλης φωτογραφίζεται και οι φίλες του Μαλλού και Λαλού παίζουν και τραγουδούν για τα παιδιά.
Οι βοηθοί του, οι νεράιδες και τα ξωτικά ζωγραφίζουν τα πρόσωπα των παιδιών με φανταστικό τρόπο.
Ο Σύλλογος Γυναικών Σαπών, ο Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά», ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σαπών, θα προσφέρουν σε όλους παραδοσιακά Θρακιώτικα εδέσματα.
 
Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30
 
Ο Αη Βασίλης περιμένει τους μικρούς του φίλους μαζί με ξυλοπόδαρους, ξωτικά και χιονάνθρωπους. Τα παιδιά διασκεδάζουν, ακούνε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και γράφουν το γράμμα του Αη Βασίλη ενώ χιονίζει.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Σύλλογο Πολιτισμού και ανάπτυξης Σαπών «ΔΡΩ».
 
Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ.

Το «Καλάθι της Αγάπης
Εκδήλωση αλληλεγγύης για τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη. Συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και παιχνιδιών στο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο Σαπών.
Πρωτοβουλία του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, του Συλλόγου Γυναικών Σαπών, του Συλλόγου Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά», του Συλλόγου Αρσακείου «Το Ευθύμιο», του Συλλόγου Πολιτισμού και Ανάπτυξης «ΔΡΩ» και της Ένωσης Επαγγελματιών Σαπών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.