To 1o North Aegean Boat Show στο Φαναρι Ροδοπης

Από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2024 στο γραφικό Φανάρι της Θράκης, η εκδήλωση υπόσχεται μια εξαιρετική συγχώνευση θαλάσσιου τουρισμού και πολιτιστικής εξερεύνησης, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη εμπειρία.

Συναντήστε εκεί, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Αντιπεριφέρεια Τουρισμού, τον Δήμο Κομοτηνής ,την Athenian Yachts, την North Sailing, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βορείου Αιγαίου, τον Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και την Δημοτική Κοινότητα Φαναρίου, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν με περηφάνεια το “North Aegean Boat Show 2024”, ένα γεγονός ορόσημο που σηματοδοτεί την πρώτη έκθεση σκαφών στην ιστορία της περιοχής. Αυτή η προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ σημαντικών φορέων του τουρισμού και τοπικών αρχών είναι αφιερωμένη στην προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού και της ξεχωριστής κληρονομιάς της Βόρειας Ελλάδας.

Με φόντο το εκπληκτικό Φανάρι, γνωστό ως το «μπαλκόνι του Βορείου Αιγαίου», αυτή η πρωτοποριακή εκδήλωση υπόσχεται να αναδείξει την πλούσια ναυτική κληρονομιά της Βόρειας Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να βυθιστούν στην πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις του Βορείου Αιγαίου, να ανακαλύψουν κορυφαία σκάφη και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί, για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία. Ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά θα εμπλουτίσουν περαιτέρω τη διοργάνωση, προωθώντας την ομορφιά της ιστιοπλοΐας σε όλους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενθουσιώδεις, χωρίς να απαιτείται κόστος συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες μπορούν εύκολα να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ή επί τόπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.