«Τα ελληνικα Φεστιβαλ ταξιδευουν»

Η Δημοτική Κοινωφελής Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής, τo Κέντρο Νεολαίας και  Εθελοντισμού Exagono Δήμου Κομοτηνής και η Κοιν.Σ.Επ. Θράκης Κίνητρο,  διοργανώνουν τη δράση «Τα ελληνικά Φεστιβάλ ταξιδεύουν».

Η δράση περιλαμβάνει ταινίες και ντοκιμαντέρ που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν  στο 6ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελόριζου, στο 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, στο 61ο και 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις  20:00 θα προβληθεί:

  • Η Οδύσσεια του Βάση, La Odisea de Vasi, Ισπανία, 2020, 104′, Σκηνοθεσία: Βασίλης Παπαθεοχάρης, Σενάριο: Βασίλης Παπαθεοχάρης, David Valero

Οδηγίες για τους θεατές

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, Γ. Κονδύλη 30

Προσέλευση κοινού 30΄πριν την ώρα έναρξης κάθε προβολής.

Για την είσοδο του κοινού στο κτίριο του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, απαιτείται επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Η είσοδος στις προβολές γίνεται ύστερα από την προμήθεια των ηλεκτρονικών εισιτηρίων δωρεάν εισόδου, μέσω της πλατφόρμας : www.ticketservices.gr . Η πλατφόρμα θα κλείνει 10΄ πριν την ώρα έναρξης της προβολής. Η θέση και το εισιτήριό σας ισχύουν μέχρι 5΄ πριν  από την έναρξη της προβολής. Η είσοδος απαγορεύεται μετά την έναρξη της προβολής.

Οι δράσεις του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους.

Η είσοδος και η παραμονή στο κτίριο του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, γίνεται με τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.