Προβολη της ταινιας «Ιnvisible» απο την Κινηματογραφικη Λεσχη Κομοτηνης

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης θα προβάλει τη πολυβραβευμένη ταινία «Ιnvisible» του Δημήτρη Αθανίτη, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στο στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης (Φιλίππου 31, Κομοτηνή).
 
Μετά την προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας κ.Δημήτρη Αθανίτη. 

Υπόθεση 

Ένας πατέρας χάνει τη θέση του στον κόσμο. Ο Αρης είναι ένας μοναχικός 35άρης, χωρισμένος, που δουλεύει σε ένα εργοστάσιο. Όταν απολύεται χωρίς καμιά προειδοποίηση, αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος, καθώς νιώθει θύμα μιας ακραίας αδικίας. Όμως ο Άρης δεν είναι μόνος του. Έχει μαζί του και τον εξάχρονο γιο του… 
 
Με επίκεντρο την περιοχή του Ασπρόπυργου, ο Δ. Αθανίτης αναπτύσσει μια ιστορία εμμονής και εκδίκησης. Αγωνιώδης ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή μέχρι το (απρόσμενο) τέλος, με την κάμερα καρφωμένη στο εκφραστικό  -απελπισμένο αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένο- πρόσωπο του Γιάννη Στάνκογλου.
 
Που ξεχνά (;) πως στο πλευρό του υπάρχει ένα παιδί, για το οποίο ο πατέρας είναι ο κόσμος όλος. Ένα παιδί που παλεύει με τον κόσμο των μεγάλων. Ένα κόσμο αόρατο. 

Συντελεστές 

Παραγωγή: Δημήτρης Αθανίτης, Πάνος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αθανίτης
Σενάριο: Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Αθανίτης
Φωτογραφία: Γιάννης Φώτου
Μοντάζ: Σταμάτης Μαγουλάς
Μουσική: Papercut
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μενέλαος Χαζαράκης Ευα Στυλάντερ, Κόρα Καρβούνη, Χρήστος Μπενέτσης, Νικολίτσα Ντρίζη, Κώστας Ξυκομηνός
Διάρκεια: 84 λεπτά
 
Είσοδος ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.