Προσυνεδριακη συναντηση του Διεθνους Συνεδριου «Ταυτοτητες: γλωσσα και λογοτεχνια»

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας ΔΠΘ

Το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων της λειτουργίας του, διοργανώνει το Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Ταυτότητες: γλώσσα και λογοτεχνία» από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στην Κομοτηνή.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στο αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης της Κομοτηνής.

Στόχος του συνεδρίου η προώθηση κυρίως της συνεργασίας των επιστημόνων του κλάδου με τα επιμέρους αντικείμενα έρευνας και διδασκαλίας των ανθρωπιστικών σπουδών σε διεθνές επίπεδο, αλλά και η δυνατότητα να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας και τη Θράκη γενικότερα.

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου θα προηγηθεί η προσυνεδριακή συνάντηση μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων του τμήματος, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου με το ίδιο αντικείμενο, για να δοθεί η ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να παρουσιάσουν για πρώτη ίσως φορά τα αποτελέσματα της έρευνάς τους.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της προσυνεδριακής συνάντησης εδώ

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ


 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.