Πεζοπορια του Δρομεα Θρακης

Ο Δρομέας Θράκης στην επόμενη πεζοπορία του, που θα πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, επέλεξε για εσάς και δεν είναι άλλη από αυτήν στο μονοπάτι των Κουμαριών στον Άβαντα του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για μία διαδρομή που αγαπάνε ιδιαίτερα η Κική Τσακαλδήμη και ο Δημήτρης Κωστόπουλος και δεν έχασαν την ευκαιρία να προτείνουν ώστε να έχετε την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσετε τους κατακόκκινους καρπούς των κουμαριών που κρέμονται από τα κλωνάρια του δέντρου δημιουργώντας την αίσθηση πως η φύση στολίστηκε για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα.

Η διαδρομή είναι κατάλληλη για αρχάριους και οικογένειες με παιδιά με καλή φυσική κατάσταση. Η απόσταση είναι λιγότερο από 6χλμ ενώ η υψομετρική διαφορά δεν ξεπερνάει τα 240 μέτρα. Αυτό κάνει την διαδρομή ευχάριστη χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίας επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να εστιάσουν στην ομορφιά της φύσης.

Σημείο εκκίνησης είναι ο χώρος αναψυχής Αισύμης, όμως για όσους δεν γνωρίζουν το σημείο θα δώσουν ραντεβού νωρίτερα στην πλατεία του Άβαντα, στην εκκλησία στις 9πμ.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Πεζοπορικά παπούτσια, πεζοπορικό ζευγάρι μπαστούνια, ισοθερμικό t-shirt/μακρυμάνικο, μια στεγνή αλλαξιά ρούχα για την επιστροφή, fleece, ελαφρύ αντιανεμικό/ jacket, ζεστό καπέλο, γυαλιά, νερό 1,5 λίτρο, σνακ, γάντια για όσους έχουν ευαισθησία, προσωπικό φαρμακείο, ατομικό σακίδιο πλάτης …και μην ξεχάσετε την καλή σας διάθεση!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.