Παρουσιαση του συλλογικου τομου «Η αξιοποιηση των ψηφιακων τεχνολογιων στην ερευνα των βυζαντινων και μεταβυζαντινων μνημειων και κειμηλιων»

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή εν Δράσει», το Εργαστήριο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Ερευνών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, ο Εκδοτικός Οίκος Κ. & Μ. Σταμούλη και ο Παρατηρητής της Θράκης διοργανώνουν την παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Η αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στην έρευνα των βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων και κειμηλίων» σε επιμέλεια Γεώργιου Χρ. Τσιγάρα, Δημήτριου Καλπάκη, Διονύσιου Α. Τσεντικόπουλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαΐου 2025 στις 19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων Ο Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου (ΙΕΛ) του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά» Γιώργος Παυλίδης. Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Ερευνών Καθηγητής Γεώργιος Χρ. Τσιγάρας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη, φιλόλογος – επιμελήτρια εκδόσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.