Παρουσιαση της ποιητικης Συλλογης «Γιατι;» του Μαθηματικου Βαιοπουλου Ιωαννη

Την ποιητική του συλλόγου με τίτλο «Γιατί;» θα παρουσιάσει την προσεχή Πέμπτη, 10 Ιουνίου και ώρα 8 το απόγευμα στην αυλή του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, ο μαθηματικός Ιωάννης Βαϊόπουλος.

Για τον άνθρωπο Βαϊόπουλο θα μιλήσει   ο διευθυντής του Σχολείου κ.Ηλίας Ιωαννάκης, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσει ο κ. Σπύρος Κιοσσές, ΕΔΙΠ στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά ο εξαίρετος μουσικός του σχολείου κ.Δημήτρης Σβυντρίδης Δημήτρης, ενώ ποιήματα θα διαβάσει η μαθήτρια Μαρία Τηλεμαχίδου.

Λίγα λόγια για τον Ιωάννη Βαϊόπουλο

Ο Βαϊόπουλος Ιωάννης γεννήθηκε στο πεδινό Καρδίτσας το 1961, εκεί τελείωσε το δημοτικό. Συνέχισε στο Γυμνάσιο Προαστίου και κατόπιν στο 1ο Λύκειο Καρδίτσας. Αμέσως μετά φοίτησε στο Μαθηματικό του ΑΠΘ. Δίδαξε τόσο στην ιδιωτική , όσο και στη δημόσια εκπαίδευση (Αθήνα, Καρδίτσα, Λάρισα, Ιωάννινα, Λειψοί, Καβάλα, Θάσος, Φουρνά  Ευρυτανίας, Πλατύ Ημαθίας, Ξάνθη, Κομοτηνή κ.α.)

Έχει δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό τύπο, σε εφημερίδες και περιοδικά για κοινωνικά, πολιτιστικά και παιδαγωγικά θέματα. Υπήρξε εισηγητής σε ημερίδες με θέμα «Η παιδεία στην Ελλάδα».

Το «Γιατί; αποτελεί την πρώτη του συγγραφική απόπειρα

Η παρουσίαση   γίνεται με την αιγίδα της Σχολικής Επιτροπής μονάδων της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.