Οικος Ενοχης θεατρικη Παρασταση απο την Πολιτιστικη Κινηση Ροδοπης

Η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης  παρουσιάζει για δεύτερη φορά το έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου  «Οίκος Ενοχής» σε διασκευή/σκηνοθεσία Χρίστου Γρόζου στο στέκι της πολιτιστικής κίνησης (Φιλίππου 31, Κομοτηνή), για τρεις μόνο παραστάσεις την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 21.00. Μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Λίγα λόγια για το έργο

Η υπόθεση ξεκινάει από τη στιγμή που οι κληρονόμοι μαθαίνουν τα νέα που αφορούν ένα νεοκλασικό στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Ένα υπέροχο κτίριο με ιστορία, γιατί σε αυτό κάποτε είχε μείνει ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός. Η πρώτη έκπληξη που περιμένει τους τρεις κληρονόμους είναι ότι στο εν λόγω κτίριο στεγάζεται ένας οίκος ανοχής.

Οι τρεις μικροαστοί κληρονόμοι στην αρχή σοκάρονται από το είδος της επιχείρησης, που στεγάζεται στην ιδιοκτησία τους αλλά γρήγορα ξεπερνούν το σοκ και στήνουν το μεγάλο κόλπο.

Τι θα κάνουν όταν έρθει ο έλεγχος από την Ευρώπη;

Πώς θα παρουσιάσουν τον οίκο ανοχής;

Info

Παρασκευή 13, Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Στις 21:00.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη πληγέντων συνανθρώπων μας από φυσικές καταστροφές.

Ψυχολογική υποστήριξη: Κώστας Χοσιάς

Το έργο είναι ακατάλληλο για θεατές κάτω των 14 ετών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.