Οι Poem live στην Κομοτηνη

Το Σάββατο 8 Ιουλίου

Οι Poem έρχονται στην Κομοτηνή για μια μοναδική εμφάνιση στην Κομοτηνή, το Σάββατο 8 Ιουλίου, στο θερινό Δημοτικό θέατρο Κομοτηνή.
 
 Μαζί τους οι Emerald και οι Comfort In Silence. 
 
POEM

Το 2009, το Metal Hammer, αναγνώριζε ότι η πρώτη τους δουλειά, το “The Great Secret Show”, ήταν “Το καλύτερο ντεμπούτο ελληνικού σχήματος από το 2000 και μετά και ένα από τα 10 καλύτερα albums που έχουν ποτέ κυκλοφορήσει στην Ελληνική σκηνή.” Σήμερα, 8 χρόνια αργότερα, οι Poem βρίσκονται στο προσκήνιο της Ελληνικής –και όχι μόνο- μουσικής πραγματικότητας με μία καταπληκτική επιστροφή που ονομάζεται “Skein Syndrome” η οποία έχει αποσπάσει εκπληκτικές κριτικές σε όλον πλέον τον κόσμο.
 
Η υπογραφή δισκογραφικού συμβολαίου με τη Σουηδική ViciSolum Productions και η έναρξη της συνεργασίας τους με το management της Intromental (Leprous, Persefone κ.α.) οδήγησαν τη μπάντα στην πραγματοποίηση της πρώτης Ευρωπαϊκής τους περιοδείας το 2016 στο πλευρό των Amorphis, Textures και Omnium Gatherum για 45 ημέρες, ενώ το 2017 τους βρήκε και πάλι στους Ευρωπαϊκούς δρόμους αυτήν τη φορά μαζί με τους melodic death metallers Persefone για 16 ημέρες, ενώ λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε ένα mini Βαλκανικό tour παρέα με τους Έλληνες, Until Rain.
 
Έχοντας στο παρελθόν ανέβει στη σκηνή πλάϊ σε μεγάλα ονόματα του διεθνούς metal στερεώματος όπως οι Ozzy Osbourne, Opeth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Burst, Mekong Delta, Cilice, Rotting Christ, Leprous, κτλ, οι POEM θεωρούνται –και καθόλου άδικα- ένα πολύ έμπειρο live act, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις τους, έχουν χαρακτηριστεί ως καθηλωτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.
 
Μία εβδομάδα μετά τη συμμετοχή τους στο Rockwave Festival και έχοντας γυρίσει δυναμικά τη σελίδα στη καριέρα τους, ήρθε επιτέλους η στιγμή να παρουσιάσουν για πρώτη φορά, τόσο το καταπληκτικό Skein Syndrome, όσο και άλλες σημαντικές στιγμές της πορείας τους, στην Κομοτηνή.
 
EMERALD

Οι Emerald είναι μία hard rock μπάντα που δημιουργήθηκε στη Κομοτηνή, το 2012. Το setlist τους περιλαμβάνει δικές τους συνθέσεις καθώς και διασκευές σε μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια του διεθνούς hard rock στερεώματος.
 
COMFORT IN SILENCE

Οι COMFORT IN SILENCE αποτελούν μία προσπάθεια τριών φίλων να αναζητήσουν τον δικό τους ήχο και το δικό τους πάτημα στη μουσική. Μέσα σε ένα χρόνο ζωής, ενσωματώνοντας post/psychedelic και άλλα στοιχεία στα κομμάτια τους, οι COMFORT IN SILENCE νιώθουν πιο ολοκληρωμένοι από ποτέ αναφορικά με τη μουσική τους. Στόχος τους, να διαδώσουν όσο περισσότερο γίνεται τη μουσική τους και να βοηθήσουν τον κόσμο να ταξιδέψει στον κόσμο της.
 
Ώρα προσέλευσης: 19:00
Ώρα έναρξης: 19:30
Τιμές εισιτηρίων: 8€ (Προπώληση), 10€ (Ταμείο)
Προπώληση εισιτηρίων από το Grendel Metal Record Store , Valhalla, Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.