Οι Locomondo στην Κομοτηνη

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «Περπατώ»

Καλοκαίρι μύρισε και οι Locomondo ξαναβγαίνουν στον “δρόμο”. Ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα οι Locomondo μας παρασέρνουν σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς κι ένα ατέλειωτο πάρτυ σε θέατρα, παραλίες και πλατείες.
 
Μετά από 12 χρόνια σταθερής πορείας οι Locomondo με διακρίσεις, χιλιάδες  πωλήσεων, συναυλίες και συμμετοχές σε παγκόσμια φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δίνουν το στίγμα τους με μια μοναδική εμπειρία που δίνεται κάθε φορά που ανεβαίνουν στην σκηνή και μετατρέπουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός κι η χαρά, το τραγούδι και τα χαμόγελα!
 
Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, τα τραγούδια τους όπως κι οι συναυλίες τους συχνά έχουν κοινωνικό χαρακτήρα κάτι που φαίνεται έντονα όλα αυτά τα χρόνια με την συμμετοχή τους σε κάθε είδους πολιτιστικής εκδήλωσης που έχει να κάνει με την προσφορά από το περιβάλλον έως τον ίδιο τον άνθρωπο.
 
Πάντα με την μουσική, το τραγούδι και το κέφι για ζωή πρωταγωνιστές. Με καινούργια τραγούδια αλλά και παλιά,  όπως το “δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα” , το ”Μαγικό χαλί”  και με  “ rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop” το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!!!
 
Επόμενος σταθμός για τους Locomondo σε αυτό το διαρκές ταξίδι η Κομοτηνή συντροφιά με τον Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «Περπατώ» την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Θερινό ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Info

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «Περπατώ».

Προπώληση: ΑμεΑ – Φοιτητές- Άνεργοι 8 ευρώ, λοιποί 10 ευρώ*
Πώληση στα εκδοτήρια: ΑμεΑ – Φοιτητές- Άνεργοι 10 ευρώ, λοιποί 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
Κομοτηνή: Σύλλογος “Περπατώ” – ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
Αλεξ/πολη: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ 
Ξάνθη: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΥΡΓΕΛΗ

Το ραδιοφωνικό σποτ της εκδήλωσης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.