Οι Gadjo Dilo στην Κομοτηνη

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης

Οι Gadjo Dilo έρχονται για πρώτη φορά στην Κομοτηνή, για μία παράσταση, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο στέκι της  Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης (Φιλίππου 31, Κομοτηνή).
 
Μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε Γερμανία, Κύπρο και Βαλκάνια, οι Gadjo Dilo επιστρέφουν για να μας παρουσιάσουν το μουσικό στυλ που οι ίδιοι δημιούργησαν, το «Manouche De Grec».
 
Οι Gadjo Dilo πάντρεψαν την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα επιστρέφει στην σκηνή της Πολιτιστικής Κίνησης Ν.Ροδόπης , για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με έντονο το “Ελληνικό” στοιχείο αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazzstandards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.
 
Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου η μαγεία της “Manouche De Grec” θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή, παρασύροντάς μας να λικνιστούμε και να σιγοτραγουδήσουμε παρέα.
 
Σωτήρης Πομόνης: κιθάρα, Κώστας Μητρόπουλος: κιθάρα, Νίκος Βλάχος: Kοντραμπάσο
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί, Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν, Ηλιάνα Τσαπατσάρη: φωνή
 
Προπώληση: 8€ – Είσοδος: 10€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.
 
Σημεία Προπώλησης: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.