«Οι Γαμπροι της Ευτυχιας» στο Θεατρο «Διονυσος» Ορεστιαδας

«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας», μετά τις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές περιπλανήσεις τους, επιστρέφουν για να ξεχειμωνιάσουν στο σπίτι τους στη Νέα Ορεστιάδα, στο Θέατρο Διόνυσος για 8 παραστάσεις τα επόμενα Σαββατοκύριακα, από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα:

  • Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Νοεμβρίου
  • Σάββατο 03 και Κυριακή 04 Δεκεμβρίου
  • Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
  • Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
στις 9 το βράδυ.

Η Ταυτότητα της Παράστασης

«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας», Νίκου Τσιφόρου & Πολύβιου Βασιλειάδη Ένας… κρεατέμπορας, ο Βαγγέλης, πασχίζει να παντρέψει τη γεροντοκόρη και ιδιότροπη αδελφή του Ευτυχία με το συνεργάτη του Κλεομένη, ώστε να μπορέσει κι αυτός με τη σειρά του, επιτέλους, να πάρει τη Λίνα, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος οκτώ ολόκληρα χρόνια. Η αθώα ανιψιά Γιούλα γοητεύει τον Κλεομένη, η μοδιστρούλα Σόφη περιμένει το γάμο που της έταξε ο Κούλης, ο Χαρίλαος τραγουδάει “πρωίαν σε είδα” ξαναβρίσκοντας το νεανικό του έρωτα και η τουρίστρια Ζιζή απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ύδρα… Μια ιστορία που έρχεται από μια άλλη Ελλάδα νοσταλγική, με άλλες αξίες και ήθη. Πρόκειται για το θεατρικό έργο στο οποίο βασίστηκε αργότερα το σενάριο της ομώνυμης ταινίας με σπουδαίους πρωταγωνιστές, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία στην εποχή της.

Οι συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια: Άκης Τσονίδης Σκηνικά, επιμέλεια κοστουμιών: Νίκος Πατούνας Κοστούμια: η Θεατρική Ομάδα Βοηθός Σκηνοθέτη: Φωτεινή Κασαπίδη Τεχνικός ήχου/φωτισμού: Γιάννης Μητούδης Παίζουν: Αρχοντούδη Σούλα (Λίνα), Βροχίδης Ιορδάνης (Χαρίλαος), Καρλιώτη Αργυρώ (Ευτυχία), Μιχαηλίδης Στάθης (Κούλης), Παπαδημητρίου Χρύσα (Γιούλα), Πατούνας Νίκος (Κλεομένης), Τσολακίδου Ξένη (Σόφη, Ζιζή), και ο Άκης Τσονίδης (Βαγγέλης).

Info

Τιμές εισιτηρίων: 7 ευρώ (μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων/τριτέκνων, στρατιωτών), 10 ευρώ (κανονικό) και ΑΜΕΑ δωρέαν. Πληροφορίες – κρατήσεις θέσεων: 2552028280

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.