Οι Diminuita live στη Μαρμελαδα wine-bar

Την Πέμπτη 26 Μαΐου στις 21:00

Οι Diminuita θα εμφανιστούν για ένα live στη Μαρμελάδα wine-bar  την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 21:00.
 
Οι Diminuita έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και από το 2010 ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και στην Ευρώπη (με εμφανίσεις σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία). Κορυφαίες στιγμές των εμφάνισεων αυτών ήταν οι συμμετοχές τους στο Djangofolllies Festival 2014, στο Django@Liberchies Festival στη γενέτειρα του D.Reinhardt στο Βέλγιο και στο International Gypsy Jazz Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας το 2012.
 
Διασκευές συνθέσεων του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος, από τον πρώτο τους επίσημο δίσκο με τίτλο ‘a-rhythmology’, με έμφαση στον καθαρό, φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων και στην ελευθερία της μουσικής, αυτοσχεδιαστικής έκφρασης.
 
Με τον αέρα του swing κι αρμονικές αναφορές στο bebop, πρωτότυπες μελωδικές γραμμές, αλλά και ρυθμική ευελιξία.
 
Το σχήμα έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους , το “a-rhythmology” το 2011 και το “Mani Sessions”, ζωντανή ηχογράφηση συναυλίας τους στο φεστιβάλ Mani Sonnenlink Festival, με την σύμπραξη του διεθνούς φήμης βιολιστή Gregor Huebner τον Ιούλιο του 2014.
 
 
Γιώργος Παπαδογιάννης κιθάρα
Έφη Σαράντη κιθάρα
Κωνσταντίνος Σαπούνης τρομπέτα
Γιώργος Κωνσταντίνου κοντραμπάσο
 
 
Είσοδος Ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.