«Ο νεκρος Ταξιδιωτης» στον Αρχαιολογικο χωρο των Αβδηρων

«εἰς τό φῶς τῆς σελήνης τό μελιχρόν, τό περιαργυροῦν ὅλην τήν ἄπειρον ὀθόνην τοῦ γαληνιῶντος πελάγους, καί κάμνον νά χορεύουν φωσφορίζοντα τά κύματα»

(Παπαδιαμάντης, Όνειρο στο κύμα)

 

Με το θεατρικό δρώμενο «Ο νεκρός Ταξιδιώτης» του Παπαδιαμάντη, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Φιλοποίμενα Ανδρέαδη, στην παραλία Άσπρης Άμμου στον Αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων, γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης.

 

Το θεατρικό δρώμενο θα λάβει χώρα στις 19.30 στην παραλία της Άσπρης Άμμου στον κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο, ενώ η Εφορεία Αρχαιοτήτων δίνει την δυνατότητα και της επίσκεψης του αρχαιολογικού χώρα από τις 19:00 έως τις 24:00.

 

Τα τείχη με τους πύργους, οι δρόμοι και τα κτήρια τις αρχαίας πολιτείας σας περιμένουν να τα περιδιαβείτε στο φως του φεγγαριού.

 

Σε ό,τι αφορά το δρώμενο η ώρα προσέλευσης είναι 19:00, και ο προβλεπόμενος χρόνος της συνολικής παραμονής στον χώρο θα είναι περίπου τρεις ώρες – ενώ ο αναμενόμενος αριθμός συμμετεχόντων 50 άτομα.

 

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για την αποφυγή της νόσου COVID-19: αποστάσεις και χρήση μη ιατρικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα είναι μόνο καθήμενοι.

 

Μετά την έναρξη, η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.

 

Info:

  • Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα 25410-51003 και 25410-52041, στις ώρες 7:00 – 15:00. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
  • Είσοδος ελεύθερη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.