Ο Mikeius σε μια ξεκαρδιστικη παρασταση στην Κομοτηνη

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων

 

O Mikeius επιστρέφει με τα πιο Politically Incorrect κείμενα του σε μία ξεκαρδιστική παράσταση στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στη Λέσχη Κομοτηναίων το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Ο Mikeius είναι κωμικός, youtuber και master της εκλαϊκευμένης επιστήμης. Πάνω από όλα όμως ένας άνθρωπος που…λατρεύεις να μισείς.

Τον έχουμε απολαύσει μέσα από τις εκπομπές “ΜΠΡΑΦ”, “Θάψε το Σενάριο”, παρέα με τον Κώστα Μαλιάτση, “What the Fact”, “Broscar” καθώς και σε εκατοντάδες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμη και την Αγγλία.

Με θάρρος γνώμης, οξύνοια και καυστική γλώσσα, ο Mikeius δημιούργησε δική του σχολή σε ό,τι αφορά τις χιουμοριστικές απεικονίσεις μιας πραγματικότητας, στην οποία κάθε ένας από εμάς κάνει εκατοντάδες σκέψεις κάθε μέρα από τις οποίες πολύ λίγες τολμάμε να εκφράσουμε.

Από την παράσταση του #CancelMikeius, που θα πραγματοποιηθεί στην  Κομοτηνή, περνάνε θέματα, όπως η Cancel Culture,  η Πολιτική Ορθότητα αλλά και αγαπημένες του συζητήσεις, όπως τα 80’s και τα 90’s, οι σχέσεις των δύο  φύλων και δεκάδες λεπτομέρειες που συναντάει κάθε άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή και περνάνε απαρατήρητες.

Τίποτα δεν ξεφεύγει από την κοφτερή ματιά του Mikeius και τίποτα φυσικά δεν μένει ασχολίαστο.

Info

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες.

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήρια προπωλούνται:

10 ευρώ από το τη Λέσχη Κομοτηναίων

12 ευρώ από το site: fero.gr

Ταμείο: 12 ευρώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.