«Ο κρυμμενος θησαυρος» του Βασιλη Καργα παρουσιαζεται στην Κομοτηνη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή Εν Δράσει»,  οι Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική,  το Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, το ιστολόγιο «Παραμυθόριος»   και ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης, θα παρουσιάσουν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 10.30 το νέο παραμύθι του δημοσιογράφου  Βασίλη Κάργα με τίτλο «Ο κρυμμένος θησαυρός»!

Στην αφήγηση του παραμυθιού η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου.

Θα ακολουθήσουν παιχνίδι με τα χρώματα και  πειράματα για το ουράνιο τόξο.

Για παιδιά 5-8 ετών.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

 

Μια φορά κι έναν βροχερό καιρό, σε μια πόλη που είχε χάσει τα χρώματα της και οι άνθρωποί της περπατούσαν βιαστικοί και σκυθρωποί, δεν γιόρταζαν ποτέ και δεν έλεγαν παραμύθια στα παιδιά τους, ζούσε ένα μικρό κοριτσάκι, η Ουρανούλα, που αγαπούσε πολύ το ουράνιο τόξο. Στο σχολείο οι συμμαθητές της την έλεγαν κοροϊδευτικά “Ουράνια Τοξούλα” και κανείς δεν έπαιζε μαζί της. Ώσπου μια μέρα, μετά από μια δυνατή βροχή, το ουράνιο τόξο θα εμφανιστεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων… Μια τρυφερή ιστορία για το ουράνιο τόξο που κρύβουν μέσα τους τα παιδιά, την ελπίδα για έναν κόσμο γεμάτο χρώματα.

 

Ο συγγραφέας

 

Γεννήθηκε στο Αργυρό Ευβοίας και από το 1980 ζει στην Αλεξανδρούπολη. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες και περιοδικά της Θράκης, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Διευθύνει το λογοτεχνικό περιοδικό Εξώπολις. Συνδιευθύνει την ιστοσελίδα artpress-παραμεθόριες ματιές στον πολιτισμό (http://artpress.sundaybloody.com). Είναι παντρεμένος και στον ελεύθερο χρόνο του σκαρώνει παραμύθια με την κόρη του, την Ευαγγελίνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.