«Ο κλεφτης των αστεριων» στην παιδικη σκηνη του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης

Το έργο της Ζωής Βαλάση

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής παρουσιάζει στην Παιδική Σκηνή του το έργο της Ζωής Βαλάση:«Ο κλέφτης των αστεριών», σε δύο απογευματινές παραστάσεις για το κοινό το Σάββατο 16 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Δυο λόγια για το έργο

«Έκτακτο παράρτημα.Τα γεγονότα είναι αδιάσειστα. Ο δόκτωρ Αλοϊσιους Τζιχάρ ύπουλα, με τις μαγικές του δυνάμεις επιθυμεί να αποκτήσει όλα όσα μπορούν να ικανοποιήσουν το υπέρμετρο Εγώ του: την παγκόσμια εξουσία και φυσικά, τον πλούτο που τη συνοδεύει.

Ποιο είναι, όμως, το τίμημα που πρέπει να πληρωθεί γι’ αυτό; Να βυθιστεί ο κόσμος στο σκοτάδι! Να χαθούν για πάντα τ’ αστέρια από τη Γη! Ετοιμάζεται, δηλαδή, να γίνει ο κλέφτης των αστεριών!

Αλλά, κάτι πρέπει να γίνει! Ο κλέφτης των αστεριών είναι επικίνδυνος και πρέπει να σταματήσει!…»

«Ο κλέφτης των αστεριών» είναι μια ιστορία που μας καλεί όλους να παλέψουμε για την ομορφιά της ζωής. Όχι για μια άπιαστη, μακρινή ομορφιά, αλλά γι’ αυτήν που είναι δίπλα μας, κοντά σε μας, τους ανθρώπους, αλλά και στη φύση.

Με όχημα το παραμύθι τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς, θα διδαχτούν, θα διασκεδάσουν και θα δουν το σύμπαν των αστεριών να λάμπει και να φωτίζει τη σκηνή και τη φαντασία τους!

Οι συντελεστές της παράτασης

Σκηνοθεσία: Μυρσίνη Λαντζουράκη.
Μουσική: Μαρίνος Τόκας.
Σκηνικά-Κοστούμια: Ιωάννης Ν. Καραγκιουλμέζης.
Φωτισμοί: Γιάννης Τζατζανάς
Ηχοληψία: Ελένη Αποστολίδου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Λειβαδίτης, Ρίτα Μοσχίδου, Βούλα Παναγιωτίδου, Δημήτρης Πάσσος, Αθανασία Πουπουζή

Info

Η διάρκεια του έργου είναι 1 ώρα.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ το κανονικό και 5 ευρώ το μειωμένο (παιδικό, ανέργων).

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής 25310-37770 και 25310-27484

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.