Καλοκαιρινη εκστρατεια Αναγνωσης και Δημιουργικοτητας: Χνουδωτες διαδρομες

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και η ΚΟΙΝΣΕΠ Κομοτηνή εν Δράσει συμμετέχουν στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος 2022 και καλούν παιδιά όλων των ηλικιών, να διαβάσουν παλιές και καινούργιες ιστορίες, να εμπνευστούν, να εξερευνήσουν, να παίξουν με τη φύση, και μέσα από πρωτότυπες δράσεις να ανακαλύψουν νέες διαδρομές ανάγνωσης.

Με κεντρικό σύνθημα «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!», η  Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας επανέρχεται με ιδέες και θεματικές που θα μας φέρουν κοντά σε αγαπημένα μας μέρη, πρόσωπα, βιβλία αλλά και στα προσωπικά μας σημεία αναφοράς. Κεντρικός στόχος της φετινής ΚΕ είναι να μετατραπούν οι τοπικές βιβλιοθήκες σε κυψέλες δημιουργικότητας αξιοποιώντας αναγνώστες κάθε ηλικίας και το φυσικό περιβάλλον γύρω από αυτές.

 

Τα εργαστήρια θα υλοποιούνται πρωινές ώρες στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης και αφορούν παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών:

Για σήμερα 19 Ιουλίου, 11.30-13.00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η δράση  «Χνουδωτές διαδρομές».

Τα παιδιά εκφράζουν τα συναισθήματά τους για τα ζώα συντροφιάς και αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Για παιδιά ηλικίας 7 έως 10. Εμψυχώτρια η ηθοποιός και δασκάλα θεάτρου, Βούλα Παναγιωτίδου.

 

Info

Απαιτείται δήλωση συμμετοχής!

Τηλέφωνο: 2531022589

e-mail: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.