«Η Θρακη στα χρονια της απελευθερωσης-ενσωματωσης με την Ελλαδα»

Επετειακή Διημερίδα με τίτλο: «Η Θράκη στα χρόνια της απελευθέρωσης-ενσωμάτωσης με την Ελλάδα» διοργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θράκη Εκατό Χρόνια Ενσωμάτωσης, 1920-2020», η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την επιστημονική ευθύνη του ΔΠΘ, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17.00 στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθεί η Επετειακή Ημερίδα Ιστορίας, αφιερωμένη στο γεγονός, με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή Νομικής ΔΠΘ, κ. Θεοχάρη Δαλακούρα, Πρόεδρο της Επιτροπής Επετειακών Εκδηλώσεων που συνέστησε η ΠΑΜΘ για τα «100 χρόνια απελευθέρωσης και ενσωμάτωσης της Θράκης στην Ελλάδα» και με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων. Τις εργασίες της πρώτης ημέρας στις 20:30 θα κλείσει το μουσικό σύνολο  Thracian Trio με μουσικές διασκευές του Δημήτρη Σβυντρίδη.

Info

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στους ενδιαφερόμενους θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΣΗΣ Ή ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Κατά τη διάρκεια των ημερίδων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Κατά την προετοιμασία και κατά τη διάρκεια των ημερίδων, οι οποίες θα διεξαχθούν δια ζώσης, θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.