Η Πολιτιστικη Κινηση Ν. Ροδοπης παρουσιαζει το εργο «Τεμαχισμενες Αληθειες»

Από 26 έως 29 Μαΐου

Η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης παρουσιάζει το έργο «Τεμαχισμένες Αλήθειες», την Πέμπτη 26, Παρασκευή 27, Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 21:00 στο στέκι της Πολιτιστικής (Φιλίππου 31, Κομοτηνή). 

Η υπόθεση του έργου

Το έργο «Τεμαχισμένες Αλήθειες» διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια ενός γεύματος, το οποίο μαγειρεύεται και σερβίρεται επί τόπου. Παίρνουν μέρος 9 ηθοποιοί, μία εκφωνήτρια & μια μαγείρισσα. Τα κείμενα που συνθέτουν τον λόγο της παράστασης, είναι Ελλήνων και ξένων συγγραφέων από το θέατρο, από δημοσιογραφικά άρθρα εφημερίδων μέχρι και από προσωπικές διηγήσεις.
 
Η παράσταση, χιουμοριστικά, καυστικά, αλλά και συγκινητικά, αναφέρεται σε μια σειρά από θέματα που αγγίζουν τον σύγχρονο Έλληνα. Ωστόσο, εκείνος διστάζει να τα αγγίξει και βολεύεται όταν τα προσπερνά. Οι Μνήμες μας, η Ιστορία μας, ό,τι αναπολούμε, η χαμένη αθωότητα, η έλλειψη σκοπών και αξιών, ο έρωτας, η βία και η χαμένη ευκαιρία δημιουργούν τις αλήθειες του καθενός μας στις διαφορετικές ζωές μας και λειτουργούν ως τεμάχια ενός πάζλ, που, όταν τα ενώσεις μεταξύ τους, αποκαλύπτεται η προσπάθεια του έργου μας.
 
Διαμόρφωση Κειμένου – Δραματουργία: Χρίστος Γρόζος
Οργάνωση Παράστασης: Κεβόρκ Μελκονιάν
Χειρισμός Φωτισμού – Ήχου: Κυριάκος Οικονομίδης
 
Πρόσωπα που παίζουν:
Θεατές: Ιωάννα Κάζη, Κεβόρκ Μελκονιάν, Λίτσα Κυριαζίδου, Ζωή Τίλιου, Εύη Κωνσταντίνου, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Αντιόπη Φωτιάδου, Γιώργος Μπακιρτζής, Δημήτρης Καμουτζής. Μαγείρισσα Σπυρέτα Οικονομίδου
Εκφωνήτρια Νόνα Μιχαλούδη   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.