Η Πεππα το Γουρουνακι στην Κομοτηνη

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου

Η θεατρική παράσταση «Το Όνειρο της Πέππα» έρχεται στην Κομοτηνή, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.
 
Η Πέππα το Γουρουνάκι, ο μπαμπάς Γουρουνάκης, η μαμά Γουρουνίτσα, ο Τζορτζ, η Μαντάμ Γαζέλα, ο Ντάνι Σκυλάκης, ο Πέντρο Πόνυ, η Σούζυ Προβατίνα και η Ρεβέκκα Κουνέλη σας περιμένουν να ζήσετε μαζί τους το «Όνειρο της Πέππα», ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά Peppa Pig μεταφερμένο στην Ελληνική πραγματικότητα.
 
Η Πέππα ξυπνάει έχοντας δει ένα υπέροχο όνειρο. Μια όμορφη μέρα ξεκινά με τους φίλους της. Παιχνίδι, τραγούδι, χορός, μα η δυνατή επιθυμία της να ζήσει το όνειρο της, τους οδηγεί σε πολλές περιπέτειες. Στην υπαίθρια Γιορτή της Χαράς που διοργανώνει η Μαντάμ Γαζέλα, η ατμόσφαιρα μαγεύει όλα τα παιδιά, όμως η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Μπορεί μια ξαφνική βροχή να φέρει τη χαρά και να κάνει τη ζωή υπέροχη σαν όνειρο; 

Συντελεστές

Κείμενα: Πένυ Φυλακτάκη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Μουσική (ενορχήστρωση και σύνθεση): Αντώνης Ανέστης
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Βοηθός Χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου
Φωτισμός: Ανέστης Άγκος
Κοστούμια / Σκηνικά: Μαγδαληνή Σίγα
Βοηθός Σκηνογράφου: Έλλη Ναλμπάντη
Καλλιτεχνική Ομάδα: Αναστασία Γυλλού, Κυριακή Γυλλού, Νίκος Μηνάς, Παναγιώτης Πέτρου, Σοφία Τσιριγιώτη, Νίκος Τσολερίδης
Γραφιστικά: Ρέα Δουφέκα
 
Παίζουν : Θοδωρής Γεωργίτσης, Στεφανία Γώγου Πούλου, Στεφανία Καλομοίρη, Γεωργία Κούκα, Ελένη Μισχοπούλου, Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Τζούλια Σπυροπούλου, Συμεών Τσακίρης, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.
 
Τιμή εισιτηρίου:12€
Tιμή προπώλησης 10€
 
Εισιτήρια προπωλούνται στο στο Βιβλιοπωλείο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ, Δημοκρίτου 7 Τηλ. 2531084040 και στο www.viva.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.