Η κωμωδια «Σαββελα Ζεπω» στη Λεσχη Κομοτηναιων

Από 2 έως και 4 Νοεμβρίου

Στη σκηνή της Λέσχης Κομοτηναίων ανεβαίνουν από την Τετάρτη 2 έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 21.30 οι ηθοποιοί Μαρία Λαφτσίδου και Μιχάλης Δαρνάκης παρουσιάζοντας τη ζωή της Σαββέλας Ζέπω.
 
Η Σαββέλα Ζέπω είναι μία λαϊκή τραγουδίστρια δεύτερης κατηγορίας (μπορεί και τρίτης) που αποφασίζει μετά χρόνια καριέρας να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Γι αυτό το λόγο κάνει μία τελευταία περιοδεία στην περιφέρεια για να αποχαιρετήσει το κοινό της. Στις εμφανίσεις της τραγουδάει, μιλάει για τη ζωή της, τους έρωτες που τη στιγμάτισαν καθώς και για την πορεία της στα μπουζούκια. 

Λίγα λόγια για τους συντελεστές 

Η Μαρία Λαφτσίδου και ο Μιχάλης Δαρνάκης ασχολούνται επαγγελματικά με το θέατρο από το 2012. Οι δύο ηθοποιοί αποτελούν και συγγραφικό δίδυμο καθώς έχουν συνυπογράψει μέχρι στιγμής 4 θεατρικά έργα τα οποία ανέβηκαν με μεγάλη επιτυχία σε θέατρα της Θεσσαλονίκης.
Η πρώτη τους κωμωδία με τίτλο «Ειλύθια» έχει εκδοθεί και παίχτηκε για δύο χρόνια στο θέατρο Αυλαία. Μαζί έχουν γράψει τον κωμικό μονόλογο « 15 ολόκληρα…λεπτά», την κοινωνικοπολιτική κωμωδία «Πραξικόπημα» και την «Σαββέλα Ζέπω» που αποτελεί μία εξέλιξη της παράστασης «15 ολόκληρα…λεπτά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.