Γιορτες Παλιας Πολης Ξανθης: Αγωνας Regularity Rally Ιστορικων Αυτοκινητων

Οι Γιορτές Παλιάς Πόλης αποβλέπουν, στην ανάδειξη, προβολή και ανάπτυξη, ενός οικιστικού χώρου, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, με βαριά ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, ώστε να γίνει συνείδηση από όλους, η ευθύνη που φέρουμε για την προάσπιση αυτού του λίκνου της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ταυτότητας.

Η φετινή, 30η διοργάνωση των Γιορτών Παλιάς Πόλης, περιλαμβάνει εκδηλώσεις, δράσεις και θεάματα προσαρμοσμένα στα απαιτητικά υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Η «Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης» διοργανώνει αγώνα Regularity Rally Ιστορικών Αυτοκινήτων

Εκκίνηση 1ου αυτοκινήτου αγώνα Regularity από την πλατεία Διοικητηρίου στις 11:00 την Κυριακή 5.9.2021. Κίνηση των οχημάτων σύμφωνα με τον κανονισμό του αγώνα στους ανοιχτούς στην κυκλοφορία δρόμους της πόλης, στη συνέχεια πορεία τους στο Νομό Ξάνθης και τερματισμός 1ου αυτοκινήτου στις 12:00 στην πλατεία Γενισέας.

Ακολουθεί εκκίνηση στις 13:00 και τερματισμός 1ου αυτοκινήτου στις 14:00 στο Άβατο. Εκκίνηση στις 16:45 και τερματισμός 1ου αυτοκινήτου στις 18:00 στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη. Ακολουθούν οι απονομές επάθλων στους νικητές των διαγωνισμών «Αγώνα Regularity» και «Ωραιότερου ιστορικού αυτοκινήτου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.