Γιαννης Αγγελακας και 100ο C στη Λεσχη Κομοτηναιων
Ο Γιάννης Αγγελάκας και η μπάντα 100οC έρχονται το Σάββατο 17 Μαρτίου στη Λέσχη Κομοτηναίων για ένα μοναδικό live που υπόσχεται να μας φέρει… σε θερμοκρασία βρασμού.
O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.
Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Πάνω από δυο χρόνια τώρα, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια».
Φυσικά δεν θα λείψουν και τραγούδια από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.
Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
