Φεστιβαλ Φαναριου: Αλκινοος Ιωαννιδης & Bloody Hawk

Την Τρίτη ημέρα του Φεστιβάλ Φαναρίου, την σκηνή καταλαμβάνει το πρώτο Rolling Stone Festival και μας καλεί στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή του φετινού καλοκαιριού για δύο μοναδικές συναυλίες σε μία ημέρα.

Μια από τις πιο αναμενόμενες και πρωτοποριακές συνεργασίες έρχεται στο Φανάρι, στις 3 Ιουλίου και μόνο εκπλήξεις μπορεί να μας επιφυλάσσει.

Πέρασαν πάνω από είκοσι χρόνια από τη συναυλία του μοναδικού Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Λυκαβηττό. Ο ζωντανός δίσκος που ηχογραφήθηκε εκείνο το βράδυ, εξακολουθεί να μας ταξιδεύει. Φέτος, ο Αλκίνοος, παίζει ξανά μαζί με εκείνη την φοβερή παρέα μουσικών, τον Σταύρο Λάντσια, τον Μιλτιάδη Παπαστάμου, Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Μιχάλη Καπηλίδη, για να γιορτάσουμε το εδώ και τώρα! Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Ξανά μαζί για να ευχαριστήσουμε τη ζωή, που τραγουδώντας μάς φέρνει σήμερα εδώ. Για να μοιραστούμε όσα ζήσαμε στο χρόνο που πέρασε κι όσα ονειρευόμαστε για τον χρόνο που έρχεται. Αλλά, κυρίως, για να συναντηθούμε στην παρούσα στιγμή σε μια «μουσική επανένωση» που αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού!

Ο Ξανθιωτης Bloody Hawk, το τρομερο παιδί της εγχώριας hip hop, που ήρθε να τα σαρώσει όλα, έρχεται στο Φεστιβάλ του Rolling Stone και του Φαναρίου για να μας υπενθυμίσει πως η τέχνη δεν έχει όρια και στεγανά. Ο νεαρός που έχει εκπλήξει τους πάντες με την δημιουργικότητα και την απήχησή του στο κοινό, o ράππερ που ξεκίνησε από την Ξάνθη και την Κομοτηνή, Πότε εσωστρεφής και συναισθηματικός, κατά τις επιταγές του παρελθόντος του και πότε πιο εξωστρεφής και stadium-friendly, μα πάντα λυρικός και σκληρά ρεαλιστικός, εδώ ο Bloody Hawk παρουσιάζεται με υπερτονισμένες όλες τις ποιότητες που αγαπήσαμε στο ραπ του μέχρι σήμερα, πιο έτοιμος από ποτέ για το επομενο μεγάλο βήμα. Ένα παιδί της διπλανής πόρτας, ένας ράπερ της παλιάς σχολής, πιο φρέσκος, επίκαιρος, γοητευτικά ακατέργαστος και γλυκά εθιστικός από οτιδήποτε άλλο γέννησε η καθομολογουμένως υπέρμετρα γόνιμη εγχώρια hip hop σκηνή, τα τελευταία χρόνια.

Αλκίνοος Ιωαννίδης και Bloody Hawk για δύο μοναδικές συναυλίες την Κυριακή 3 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Φανάριου. Μια μοναδική συνύπαρξη που κρύβει εκπλήξεις, ένα αξέχαστο βράδυ.

 

Info

Ώρα Προσέλευσης: 20:00

Τιμές Εισιτηρίων:

Είσοδος 15 ευρώ/ προπώληση 13 ευρώ / Εισιτήριο τριημέρου 35 ευρώ περιορισμένος αριθμός (Μόνο σε φυσικά σημεία)

Σημεία Προπώλησης:

  • Φανάρι Κομοτηνής: Super Market Express
  • Κομοτηνή: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (Δημοκρίτου 7), ΔΚΕΠΠΑΚ (Κούλογλου 14)
  • Ξάνθη: Studio Italos (Τσιμισκή 10), Εl Mimi Agora (Μπροκούμη 36 και Πρωταγορα γωνία)
  • Αλεξανδρούπολη: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη (Ανδριανουπόλεως και Καβύρη Γωνία)
  • Καβάλα: Circe Jewels & Spells (Γραβιάς 17, Καβάλα Παλιά Πόλη) Κίρκη Κόσμημα – Κόσμημα Ρολόι Είδη Δώρου (kirkikosmima.gr)

Ψηφιακή προπώληση:

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – BLOODY HAWK ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΑΝΑΡΙΟΥ | RS Fest | Εισιτήρια online! | Viva.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.