Φεστιβαλ ΑΕΙ της ΚΝΕ

Την Παρασκευή 24/6, στις 20:00 στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Νομικής θα πραγματοποιηθεί το Φοιτητικό Φεστιβάλ της Τομεακής Οργάνωσης Ροδόπης της ΚΝΕ με τίτλο: «Με το ΚΚΕ, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για το Σοσιαλισμό!».

«Στο Φεστιβάλ μας καλούμε» σημειώνει σε μήνυμά της η ΚΝΕ Ροδόπης «ιδιαίτερα όσους δώσαμε μαζί την πρόσφατη μάχη των φοιτητικών εκλογών, αλλά και κάθε νέο και νέα, που προβληματίζεται με αφορμή τις εξελίξεις με τον πόλεμο στο έδαφος της Ουκρανίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, τις εξελίξεις στην περιοχή μας, την ακρίβεια που έχει δυσκολέψει σημαντικά και την καθημερινότητα των φοιτητών, το μέλλον μετά το πτυχίο, όποιον αντιλαμβάνονται ότι ο νέος νόμος πλαίσιο που αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση οδηγεί μόνο προς το χειρότερο και πολλά άλλα».

Παράλληλα σπεύδει να εξηγήσει πως «αν όλα αυτά τα συμπυκνώσουμε στο ερώτημα “Μπορούμε να πάμε αλλιώς; Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση;” η ΚΝΕ απαντάει μέσα απ’ το ίδιο το σύνθημα του Φεστιβάλ. Μπορούμε να βαδίσουμε μαζί, ακόμη κι αν υπάρχουν πράγματα που μας χωρίζουν. Τώρα είναι η ώρα να οργανώσουμε τη δική μας αντεπίθεση! Με το ΚΚΕ για να μπούνε μπροστά οι ανάγκες του λαού!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι festivalkne.jpg

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Το πρόγραμμα του Φοιτητικού Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

  • Χαιρετισμό από τον Νικόλα Καλομοίρη, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜΘ της ΚΝΕ, και Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Ροδόπης της ΚΝΕ.
  • Ξενάγηση των παρευρισκόμενων σε έκθεση που θα υπάρχει στον χώρο με τίτλο: «Με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στη σωστή πλευρά της ιστορίας… Για τον Σοσιαλισμό!».
  • Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Ερυθρός Βρυχηθμός στις 21:30.
  • Αfter exams Party στις 23:00.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση βιβλίου, που θα περιλαμβάνει πλήθος από σύγχρονες αλλά και κλασικές εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.