Ετησιος χορος και κοπη βασιλοπιτας απο τον Συλλογο Μεγαλου Κρανοβουνιου

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο «Ποσειδώνιο»

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου “Το Γενέσιον της Θεοτόκου” Μεγάλου Κρανοβουνίου στο «Ποσειδώνιο» στη Κομοτηνή.

«Σας περιμένουμε από τις 8:30 μ.μ και μετά να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε παραδοσιακά Ελληνικά μέσα από σκοπούς και τραγούδια του μουσικού σχήματος Εμπειροτέχνες» αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.

Ο Γιώργος Δεληγιάννης στο βιολί, ο Νίκος Ζάρκος στο κλαρίνο, ο Σάκης Γιώργου στο ούτι, στην τρομπέτα και στο τραγούδι, ο Φώτης Σπαθάρης στο λαούτο, μπουζούκι και τραγούδι και ο Γιώργος Καραγεωργίου στα κρουστά και στο τραγούδι, θα μας ταξιδέψουν με τον μοναδικό τους τρόπο σε ένα παραδοσιακό-λαϊκό γλέντι από την Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο μέχρι και την Μικρά Ασία.

κό γλέντι από την Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο μέχρι και την Μικρά Ασία.

Info

Περιλαμβάνεται, πλούσιο μενού 5 διαφορετικών πιάτων επιλογής, 10 διαφορετικών σαλατών ανά τραπέζι και απεριόριστο ποτό σε κρασί , τσίπουρο, ούζο, μπίρες, αναψυκτικά. Τιμή εισόδου: Ενήλικες 20 ευρώ, παιδιά 10 ευρώ

Για κρατήσεις: 6908495663 και 694412267

Με την υποστήριξη της ΔΚΕΠΠΑΚ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.