Εορταστικες εκδηλωσεις της Μητροπολης προς τιμην του εκπαιδευτικου κοσμου με αφορμη της εορτη των Τριων Ιεραρχων

Εν όψει της Εορτής των Τριών Ιεραρχών προστατών της Παιδείας η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, διοργανώνει την  Παρασκευή 28 Ιανουαρίου εκδηλώσεις προς τιμήν του εκπαιδευτικού προσωπικού της περιοχής. Συγκεκριμένα θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις:

Ώρα 07:00 – 10:30. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερόν Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών της Παιδείας του Γένους.

Ώρα 11:00. Δεξίωση προς τιμήν του Εκπαιδευτικού κόσμου στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.

Ώρα 19:00. Εορταστική Εκδήλωση, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, στην οποία θα μιλήσει ο Κοσμήτωρ της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ. Π. Θ., Καθηγητής Λαογραφίας, κ. Εμμανουήλ Βαρβούνης, με θέμα: «Το Μήνυμα των Τριών Ιεραρχών σήμερα». Εν συνεχεία θα τιμηθεί με την ανωτάτη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως ο Πρύτανης  του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής κ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, για την προσφορά του στην Εκπαίδευση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.