Ελευθερια 2022: 1ο GREEN FEST: Φεστιβαλ με οικολογικες ευαισθησιες

Την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 10 π.μ. στην πλατεία Ειρήνης το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono του Δήμου Κομοτηνής, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και την FOLLOW GREEN, προγραμματίζουν εκπαιδευτικά επιδαπέδια παιχνίδια και διαδραστικές δράσεις για το περιβάλλον, την ανακύκλωση, τη μόλυνση των θαλασσών, τους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, για μαθητές του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 8ου, 9ου, 13ου, και 1ου Μ/κού ΔΣ Κομοτηνής.

Επίσης, σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μέριμνας ΑΜΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», θα μαγειρεύουν συνταγές Vegan, αξιοποιώντας πρώτες ύλες από τον λαχανόκηπο του συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι».

Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑΜΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», θα παρουσιάσει το άθλημα ακριβείας Bocee, με ανακυκλώσιμα υλικά που έχουν δημιουργήσει οι ωφελούμενοι.

Παράλληλα, μαθητές της ΣΤ’ Τάξης και ο εικαστικός του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, στον χώρο της παιδικής χαράς στην Πλατεία Ειρήνης (Καράβι), θα ΔΚΕδημιουργήσουν graffiti με θέμα το Περιβάλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.