Εκπαιδευτικο Προγραμμα στη Βασικη Υποστηριξη Ζωης απο τον Ερυθρο Σταυρο Κομοτηνης

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου στο Πολυλειτουργικό

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 και ώρες 15:30 έως 21:30 στο Πολυλειτουργικό θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)” από τους Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης δημιουργήθηκε το 2008 και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των  εκπαιδευμένων  πολιτών, κάθε ηλικίας, στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ – AED”.

Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ και CPR/AED”, με ύλη προσαρμοσμένη, εναρμονισμένη και σύμφωνη με τις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC). Πραγματοποιείται θεωρητική και πρακτική εξάσκηση στην  Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές.

Info

Διάρκεια 6 ώρες (1 ημέρα)

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης, με ισχύ για 5 χρόνια

Για κρατήσεις θέσεων στο 6998314141

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.