«Χριστουγεννιατικα καλαντα και εορταστικες μελωδιες» στο Μεγαρο Μουσικης Κομοτηνης

«Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και εορταστικές μελωδίες» θα ακουστούν σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στο Μέγαρο» που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την συμμετοχή των χορωδιών των: Συλλόγου Πατεράδων Ξυλαγανής, της Στέγης Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες», της Ιεραποστολής Μαρωνείας και Κομοτηνής, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, του Συλλόγου Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής «Ο Εύμολπος», του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Ομίλου Αρμενίων Κομοτηνής, τη Χορωδία του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης «E-CHO», το Μουσικό συγκρότημα “EMERALD”.

 

Info:

  • Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
  • Μόνο σε δύο από αυτές απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση θέσης μέσα από την πλατφόρμα της Περιφέρειας στο: https://open.pamth.gov.gr. ή τη σελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ: pamth.gov.gr στη συνέχεια κάνετε click στο εικονίδιο με το πληκτρολόγιο online κρατήσεις θέσεων / online booking, εκτυπώνετε την κράτηση και την επιδεικνύετε κατά την είσοδό σας στο Μέγαρο.
  • Σε όλες τις εκδηλώσεις η προσέλευση πρέπει να γίνεται μισή ώρα τουλάχιστον προ της έναρξης.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης παρακαλώ να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2531353910, 2531352112 & 2531354230.
  • Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη νομοθεσία κατά του COVID-19. Κατά τη διάρκεια της παράστασης συστήνεται Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.