Χριστουγεννα: Μερες αγαπης… γιορτης αλληλεγγυης

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στην Κομοτηνή

Η Δημοτική Κοινωφελείς Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στην Κομοτηνή από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, για μικρούς και μεγάλους.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 

11:00, Bazaar Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Νηπιαγωγείου, Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Τις όμορφες ημέρες των Xριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης μας, o Σύλλογός μας θα αισθανόταν μεγάλη χαρά, αν μπορούσε να προσφέρει ακόμη και το πλέον ελάχιστο σε κάποιον συμπολίτη μας που έχει ανάγκη. Εμείς, όταν ενημερωθήκαμε πως υπάρχει μια οικογένεια που ο έφηβος γιος της,  ονόματι Γιάννης Κουτσοφάβας, ταλαιπωρείται εδώ και δυο χρόνια από βαριά ασθένεια, και βρέθηκε επιτέλους δότης μυελού των οστών, αποφασίσαμε μεγάλο μέρος των εσόδων μας από το bazaar να δοθεί στην οικογένεια, καθώς τα χρήματα τούς είναι απαραίτητα, προκειμένου να γίνει η επέμβαση.

12:00, Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Η Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου Δράμας και του Δήμου Κομοτηνής πλημμυρίζουν με γιορτινές μελωδίες, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα και μαγικούς ήχους, την κεντρική πλατεία της πόλης μας, παρασέρνοντας όλους τους δημότες να σιγοτραγουδήσουν.

12:00, Τα παιδιά της Στέγης Πολιτισμού Παράδοσης και Λαογραφίας
δημιουργούν εορταστικά, Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Το πνεύμα των Χριστουγέννων δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το Σύλλογό μας. Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας είναι το πλέον κατάλληλο για να δώσει μια πολύχρωμη νότα στη γιορτινή πόλη μας, στολίζοντας δεντράκια με όμορφες δημιουργίες που έχουν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά. Παράλληλα, τα παιδιά θα προσφέρουν εδέσματα στους συμπολίτες μας, συνοδεύοντάς τα με ευχές για ένα ευτυχισμένο 2017, γεμάτο υγεία, ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο.

16:00, Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 11ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων ημερών αγάπης θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να δοθούν σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες του 11ου Νηπιαγωγείου.

20:30, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής
Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο, «Μυστήριον ξένον και παράδοξον». Θεατρικοί μονόλογοι, πατερικός λόγος και εκκλησιαστικοί ύμνοι ζωντανεύουν τα γεγονότα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.