Χριστουγεννα: Μερες αγαπης… γιορτης αλληλεγγυης

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στην Κομοτηνή

Η Δημοτική Κοινωφελείς Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στην Κομοτηνή από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, για μικρούς και μεγάλους. 

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 

11:00-13:00, Εκδήλωση του Συνδέσμου Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής, Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας μάς καλούν στις 17 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως 13:00 στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο.
Μας προσκαλούν για να ανταλλάξουμε ευχές και να μας κεράσουν γλυκά, ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί. Να διασκεδάσουμε με το face painting και τους κλόουν που θα μας κάνουν παρέα. Πάνω από όλα όμως, για να κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη, φέρνοντας ρούχα που θα συλλέξουμε για τα Παιδικά Χωριά SOS. Δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι Μαθητές-Γονείς-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι μια οικογένεια ενεργή και με ευαισθησίες.

11:00-14:00, Εκδήλωση από τη Λέσχη Lions Ορφέας & τη Λέσχη Leo Θράξιππος, Πεζόδρομος Βενιζέλου
Οι Lions Ορφέας & η Λέσχη Leo ΘΡΑΞΙΠΠΟΣ κεντούν στη Βενιζέλου ένα χαλί με νομίσματα και σας καλούν να γίνετε δρομείς ΑΓΑΠΗΣ, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία της στέγης Διαβίωσης Αστέγων συμπολιτών μας που δημιουργήθηκε στην Κομοτηνή από τους Lions.

15:00, Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 6ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
Στο πλαίσιο των Xριστουγεννιάτικων ημερών αγάπης θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να δοθούν σε οικονομικά ασθενείς οικογένειες του 6ου Νηπιαγωγείου.

18:00-20:00, Ζεστά Οδηγικά Αρώματα, Πεζόδρομος Βενιζέλου
Πιστά στο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού τα παιδιά του Σώματος Οδηγισμού θα ζεστάνουν την παγωμένη νύχτα με ζεστό κρασί και καυτή σοκολάτα στον πεζόδρομο της Βενιζέλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.