Απολογισμος δεκαετιας για την Εφορεια Αρχαιοτητων Ξανθης

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 20:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων, με σκοπό την παρουσίαση των επιτευγμάτων της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας κατά την περίοδο των 10 τελευταίων ετών.
 
Οι θεματικές ενότητες που αφορούν την εκδήλωση έχουν να κάνουν με ανασκαφές, εντοπισμό αρχαιοτήτων, ερευνητικά προγράμματα, προγράμματα συντήρησης-αποκατάστασης αρχαιολογικών χώρων, τις οποίες θα παρουσιάσουν η αρχαιολόγος Α’ και προϊστάμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης, Κωνσταντίνα Καλλιντζή και οι αρχαιολόγοι Μαρία Χρυσάφη, Κυριακή Χατζηπροκοπίου και Δέσποινα Σκουλαρίκη.
 
Επίσης, οι αρχαιολόγοι θα παρουσιάσουν τα σχέδια και οράματά τους για την δεκαετία που έρχεται και θα συζητήσουν με το κοινό, ώστε να αναδειχθεί και η άποψή του σχετικά με τη  διάσωση και διαχείριση του πολιτιστικού αποθέματος.
 
Είσοδος Ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.