Ανθρωπινο Ποταμι

Η δράση ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Tale of X Cities»,  που διοργανώνει το Goethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με την Art BOX Creative Arts Management, ολοένα και αναπτύσσεται με τη συμμετοχή των πολιτών.

Μεταξύ των άλλων, η δράση δεν περιορίζεται μόνο στην καταγραφή αλλά θα υπάρξει και περίπατος γνωριμίας με τα γεφύρια, τις επιχειρήσεις, τα σπίτια που υπήρχαν τότε στην πόλη.

«Ελάτε να περπατήσουμε παρέα! Ελάτε να φτιάξουμε ένα ανθρώπινο ποτάμι γεμάτο νοσταλγικές αναμνήσεις!» μας προτρέπουν οι διοργανωτές για τον περίπατο που θα γίνει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.

Αφετηρία  του, ο χώρος που διεξάγεται σήμερα η λαϊκή αγορά, πίσω από το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο. Θα υπάρξουν τρεις ενδιάμεσοι σταθμοί, αν κάποιος δε θέλει να ακολουθήσει τη διαδρομή από την αρχή:

  • 1η Στάση Σπαθί,
  • 2η Στάση Τσανάκλειος,
  • 3η Στάση Άγαλμα Βενιζέλου

Η διαδρομή θα ολοκληρωθεί μετά τις γέφυρες στη δυτική είσοδο της Κομοτηνής.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνείτε μέσω email στο [email protected]  και για τηλεφωνική επικοινωνία μπορείτε να καλείτε στα 25310-37770, 25310-27484, 25310-25970.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.