Αφιερωμα στον Ισπανοφωνο Κινηματογραφο: Mataharis

Η ταινία “Mataharis” σε σκηνοθεσία του Iciar Bollain,, προβάλλεται σήμερα στο πλαίσιο του Αφιερώματος στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο που συνδιοργανώνουν το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής και ο Σύλλογος Alma Libre.

Οι προβολές εντάσσονται στο πρόγραμμα   «Περιοδεύων  Ισπανόφωνος  Κινηματογράφος» του Ινστιτούτου Θερβάντες, σε συνεργασία με τις Πρεσβείες της Ισπανίας και της Αργεντινής. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό σκοπό και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα δοθεί σε μορφή δωροεπιταγής στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του δήμου Κομοτηνής.

Παίζουν οι ηθοποιοί Najwa Nirmi, Tristan Ulloa, Maria Vasquez, Nuria Gonzales, Έτος: 2007

Η υπόθεση της ταινίας

Τρεις σύγχρονες, δυναμικές γυναίκες σε ένα απαιτητικό επάγγελμα.Οι τρεις ιδιωτικές ερευνήτριες είναι συνηθισμένες να αναλαμβάνουν τις πιο πολύπλοκες υποθέσεις παράλληλα με τις απαιτητικές οικογενειακές τους υποχρεώσεις.Αυτή τη φορά οι έρευνές τους σχετίζονται με τα συμφέροντα πολυεθνικών εταιρειών και με προσωπικά ζητήματα και οι έμπειρες ερευνήτριες πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για να κλείσουν και αυτές τις υποθέσεις και να αντιμετωπίσουν τα προσωπικά τους προβλήματα που απαιτούν την προσοχή τους.

Διάρκεια: 1ω. 40λ.

Η ταινία είναι κατάλληλη για άνω των 15 ετών.

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις προβολές

  • Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:15
  • Η είσοδος στις προβολές είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Το ταμείο για την προμήθεια εισιτηρίων ατελώς θα ανοίγει στις 8 το βράδυ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.