30 χρονια παραστασεις ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης

Μια γιορτή για την επέτειο των παραστάσεων του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής τη Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο χώρο του ΔΗΠΕΘΕ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής συμπληρώνει 30 χρόνια παραστάσεων. Οι άνθρωποι που διαμόρφωσαν την ιστορία του, μιλούν για όσα σημάδεψαν και ανέδειξαν τον θεατρικό πολιτισμό στην Θράκη. Μια ανασκόπηση της πορείας ενός θεσμού με υψηλές καλλιτεχνικές και αισθητικές αξίες, που όλα αυτά τα χρόνια ψυχαγωγεί και επιμορφώνει τους πολίτες της Κομοτηνής.
 
Σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας είναι ο Μάνος Καρυστινός, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε μέλος της φοιτητικής θεατρικής ομάδας ΧΝΟΥ και ασχολήθηκε με τη σκηνοθεσία στον κινηματογράφο. Το 2014 σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, με τίτλο Dark Illusion, η οποία έχει βραβευθεί σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ. Αυτή την περίοδο βρίσκεται για σπουδές σκηνοθεσίας στην Αθήνα.
 
Μουσική Ταινίας: Σάκης Βαργεμτζίδης
 
Το acapella φωνητικό σύνολο «8tetto» προτείνει ένα πρόγραμμα που θα ταξιδέψει το κοινό με κομμάτια από την προκλασική ως τη σύγχρονη μουσική. Τραγούδια όπως η “Habanera” από την “Carmen” του “G.Bizet” και “Η λίμνη των κύκνων” του “Tchaikovsky” συναντούν το “Skyfall” της “Adele”, το “Because” των “Beatles”, το “What a wonderful world” του “L.Armstrong” , αλλά και την ελληνική μουσική (από παραδοσιακή μουσική ως τον Μ.Χιώτη).
 
Το φωνητικό σύνολο 8tetto αποτελείται από τους:
Soprano: Μαριλένα Στριφτόμπολα
Πένυ Δεληγιάννη
Αlto: Σοφία Μάλαμα
Αντωνία Τζίτζικα
Τenor: Σταμάτης Πακάκης
Νίκος Ζιάζιαρης
Βass: Αλέξανδρος Φαρής
Ηλίας Καπάνταης
 
Μουσική προετοιμασία: Αλέξανδρος Φαρής
 
Είσοδος Ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.