23η Πανελληνια Εμπορικη Εκθεση «Ανατολικη Μακεδονια-Θρακη 2015»

20 - 22 Νοεμβρίου 2015 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ) στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής

Δριμύτερη, δυναμική και γεμάτη προοπτικές συνεργασιών και συμφωνιών για τους εκθέτες επιστρέφει η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 2015», που θα διοργανωθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΔΕΚΑΜΑΘ) στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, η φετινή διοργάνωση, υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ HELEXPO και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων που θα την εμπιστευτούν με τη συμμετοχή τους.

Φορέας ανάπτυξης και προαγωγής των τοπικών προϊόντων και των περιφερειακών επιχειρηματικών δράσεων η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» δίνει το «παρών» επί 23 χρόνια, στηρίζοντας το πλούσιο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής. Η 23η διοργάνωση σχεδιάστηκε με τρόπο που θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της συμμετοχής και θα προσδώσει απτά επιχειρηματικά οφέλη.

Μέσω προσιτής τιμολογιακής πολιτικής η ΔΕΘ HELEXPO ΑΕ διασφαλίζει μέγιστη απόδοση με ελάχιστο κόστος επένδυσης, προκειμένου να στηρίξει το ελληνικό επιχειρείν. Η 23η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στο ΔΕΚΑΜΑΘ στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής, θα αποτελέσει βήμα προβολής και εργαλείο εξωστρέφειας για τις δοκιμαζόμενες μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.